Samsung Galaxy S9 en S9+ met dubbele camera komen eerder dan verwacht


Nu de line-up van Apple voor de komende tijd vaststaat is het de tijd om naar die andere grootmacht te kijken; Samsung. Volgens de laatste geruchten zou Samsung de Galaxy S9 en S9+ iets eerder willen aankondigen dan vorig jaar. Ook zouden beide toestellen een dubbele hoofdcamera krijgen.

Omdat het 'nieuws' voor nu afkomstig is van een enkele bron is het verstandig dit bericht niet meteen voor waarheid aan te nemen. Al zou Samsung voornemens zijn om de introductie van de Galaxy S9 en S9+ ergens in februari voorafgaand aan het MWC-event plaats te laten vinden, productieproblemen kunnen altijd voor uitstel zorgen. Overigens presenteert Samsung altijd al haar Galaxy S-vlaggenschip rondom het MWC, meestal vlak er voor. De Galaxy S8 en S8+ werden juist ruim een maand later gepresenteerd.

Samsung Unbox Your Phone
Introductie Samsung Galaxy S9/S9+ mogelijk eerder

Over de S9 en S9+ gaan trouwens al de nodige geruchten. Zo zouden beiden zijn uitgerust met een dubbele camera, net als de Note8. Ook zou de indeling van de achterkant op de schop gaan waarbij de vingerafdrukscanner een meer geïsoleerde plek krijgt. Nu zit hij nog vlak naast de camera waardoor je hem onbedoeld vaak vies maakt. Volgens dezelfde bron introduceert Samsung ook enkele trucjes die we nu nog op de iPhone X van aartsrivaal Apple zien. Mogelijk wordt hiermee een nieuwe of verbeterde manier van gezichtsherkenning bedoeld. Samsung introduceerde op de Galaxy S8 en S8+ juist nog irisherkenning dat aan identificatie van het oog doet. Dit werkt langzamer dan Apple's Face ID-gezichtsherkenning.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Midnight Black
€ 249,00 € 249,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel