Motorola roept hulp publiek in voor ideëen nieuwe Moto Mods


Samen met de Motorola Moto Z introduceerde moederbedrijf Lenovo de zogenaamde Moto Mods. Dat zijn opzetstukjes waarmee je de functionaliteit van je Moto Z, Z Play en Z Force kunt uitbreiden. Ze hebben nu jouw hulp nodig voor nieuwe Mods.

Momenteel heb je als je een Moto Z, Z Play of Z Force in bezit hebt de keuze uit een projector, Hasselblad-camera, speaker en powerpack. Volgens Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, zijn dat er veel te weinig. Het roept nu de hulp in van het publiek om met nieuwe ideeën te komen. Wie daar serieus mee aan de slag wil kan zich aanmelden waarna hij/zij in aanmerking komt voor een Moto Mods Development kit bestaande uit onder andere een Motorola Moto Z.

Motorola Moto Mod Development Kit
De Moto Mod ontwikkelkit

Wie vervolgens een werkbaar prototype maakt kan z'n project crowdfunden op Indigogo, je krijgt hiervoor hulp van de mensen van Indigogo en Verizon om met de best mogelijke strategie te komen. De 10 beste ideeën vliegen in maart 2017 naar het hoofdkantoor van Motorola in Chicago in de VS om hun idee te pitchen. Slaat je idee aan dan maak je kans dat je Moto Mod daadwerkelijk gemaakt wordt en in de winkel komt. De Moto Mods maken de Moto Z-reeks deels modulair al is het niet zo modulair als bijvoorbeeld de Fairphone 2 en LG G5. Van die laatste wordt gezegd dat LG het modulaire idee bij een opvolger alweer laat varen. Onze laatste hoop voor echt populaire modulaire telefoons moet dus van Motorola komen. Slimme jongens en meisjes met goede ideeën: meld je aan en werk aan nieuwe modules!


Prijsvergelijker Motorola Moto Z
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
32 GB
€ 420,24 € 420,24   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto Z


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel