Lenovo meldt 1 miljoen verkopen Motorola Moto Z


Hang de vlag uit want Lenovo heeft maar liefst 1 miljoen exemplaren van de Motorola Moto Z verkocht! Een knappe prestatie voor het toestel met z'n slimme uitbreidingsmogelijkheden. Nu nog de Moto Z Force in NL uitbrengen en we zijn helemaal blij!

Met de Motorola Moto Z introduceerde Lenovo haar eigen idee op modulaire telefoons. Eerder nog hadden we de Google's Ara en natuurlijk de LG G5. En terwijl die laatste twee redelijk geflopt zijn gaat het met de Moto Z dus een stuk beter. We weten niet of in die cijfers ook de Moto Z Play en Force verwerkt zijn, ook zij zijn geschikt voor de zogenaamde Moto Mods. Met 1 miljoen verkopen mag de Z zich tot één van de populairste toestellen uit de Moto-lijn noemen.

1 miljoen verkochte exemplaren Motorola Moto Z

Onlangs nog vroeg Lenovo de hulp van het publiek om met nieuwe ideeën te komen voor Moto Mods. De nu bestaande opklikbare modules zijn een speaker, een projector, een camera-uitbreiding en een powerpack. Ook zijn er covers verkrijgbaar puur voor de sier. Door dit alles is de Motorola Moto Z-lijn niet echt modulair te noemen maar wel uitbreidbaar. Het succes nu van de serie vergroot de kans dat er volgend jaar opvolgers komen, die hopelijk ook compatible zijn met de huidige Moto Mods. Dat zou het platform alleen maar helpen waardoor er mogelijk ook meer modules volgen.


Prijsvergelijker Motorola Moto Z
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
32 GB
€ 263,24 € 263,24   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto Z


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel