Samsung Galaxy S7 krijgt mogelijk zelfde camera als Xperia Z5


Samsung zou z'n zinnen hebben gezet op dezelfde snelle camera die we in de Sony Xperia Z5 aantreffen. Beiden zouden momenteel gesprekken voeren om dezelfde sensor in de Samsung Galaxy S7 te mogen gebruiken.

Het zure is dat Sony momenteel meer verdient met de verkoop van camerasensoren dan met telefoons. De Xperia Z5 is uitgerust met de nieuwste Sony-sensor van 23 megapixel groot. Bijzonder eraan is de snelheid. De autofocus stelt binnen 0,03 seconde scherp. Dat is mogelijk dankzij een 192-punten hybride autofocus-systeem waarbij contrast- en phase detection-autofocus worden gecombineerd. Nu is de ISOCELL-camera in de Galaxy S6 ook niet verkeerd maar die kan niet tippen aan de IMX300 in de Z5.

Sony Exmor RS for Mobile
Binnenkort ook in de Galaxy S7?

Een camerasensor is slechts één onderdeel in het geheel. Het gaat ook om de lens en de software. Daarom kan Samsung nog steeds voldoende onderscheid aanbrengen. Het is ook mogelijk dat Samsung exemplaren met haar eigen ISOCELL-camera uitrust en anderen met een Sony-sensor. Gek is dat niet, bij de Galaxy S6 gebeurt dat namelijk ook al. Onlangs testte DxOMark enkele populaire cameratelefoons van dit moment en kroonde de Sony Xperia Z5 nipt als koning. Hij wordt op de voet gevolgd door de Galaxy S6 (edge).

Bron: Weibo.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Gold
€ 550,31 € 550,31   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Sony Xperia Z5

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia Z5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel