Productafbeelding toont productieklare Google Pixel 4


Ergens is het best knap van Google dat ze haar Pixel-telefoons zo slecht geheim kunnen houden. Het begint inmiddels een traditie te worden maar hier zijn ook de officiële productafbeeldingen van de aankomende Pixel 4.

Google koos dit jaar om haar Pixel 4-telefoons in Vietnam te maken. En de fabrieken daar doen schijnbaar niet zo moeilijk om producten vanuit de kofferbak te verkopen. En zo gebeurde het dat we nog voor de officiële lancering uitgebreide video-reviews van de Google Pixel 4 mochten verwelkomen. Maar ook Google zelf is niet onschuldig. Vandaag lekken namelijk de officiële productafbeeldingen uit.

Google Pixel 4

Omdat er inmiddels al zoveel van de nieuwe Pixel-telefoons is uitgelekt vertellen de nieuwe afbeeldingen ons eigenlijk niets meer. Over precies 2 weken op 15 oktober houdt Google een hardware-event. Het moet gek lopen of daar worden de Pixel 4 en Pixel 4 XL niet aangekondigd. We verwachten eigenlijk niets nieuws te horen, net als vorig jaar met de Pixel 3. Daar lekte vooraf ook alles al van uit.

Project Soli en camera

Bij de Google Pixel 4 lijkt het voornamelijk te draaien om de gebaar-bediening. Dankzij een ingebouwde radar kan deze handbewegingen minutieus herkennen. Dit moet nieuwe bedieningsmogelijkheden opleveren, denk aan het bladeren door muziek en verhogen en verlagen van het volume. Ook de camerakwaliteiten moeten er weer op vooruitgaan. Dat moet ook wel want concurrent Apple zette daar met de iPhone 11 Pro flinke stappen mee.

Bron: @evleaks


Prijsvergelijker Google Pixel 4
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
64 GB Just Black Refurbished
€ 175,99 € 179,98   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Clearly White
€ 334,95 € 334,95   Bekijk
Amazon
64 GB Just Black
€ 735,85 € 735,85   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 4


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel