Google Pixel 4

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Google Pixel 4

Hier vind je alles over de Google Pixel 4 waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Ontvang een e-mail wanneer de Pixel 4 verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Google Pixel 4 in het nieuws


Beschrijving van de Google Pixel 4

De Google Pixel 4 wordt alweer de vierde generatie eigen telefoons voor Google. Details over het toestel (dat nog altijd niet is aangekondigd) zijn schaars. We weten dankzij een opgedoken schema dat Google mogelijk kiest voor een schermgat, net als bij enkele Samsung telefoons. Ook past Google mogelijk voor het eerst een dubbele camera achterop toe. Al bestaat de mogelijkheid dat deze functie alleen bestemd is voor de grotere Pixel 4 XL.

In juli werd duidelijk dat de Google Pixel 4 een meer traditioneel uiterlijk krijgt. Het scherm krijgt geen inkeping zoals eerder gedacht maar Google kiest voor een schermrand. Die zal nodig zijn omdat er behoorlijk wat sensoren boven het scherm zitten. Uiteraard een dubbele camera maar ook lichtsensor en nabijheidssensor. Verwacht wordt dat Google ook een Soli radar toepast. Dit is een zeer gevoelige sensor die nauwkeurige bewegingen kan waarnemen. Onduidelijk is nog waar Google deze sensor wil inzetten.


Video’s over de Google Pixel 4

Als je voorbij de cursor kunt kijken dan zie je hier alvast een promo van de aankomende Google Pixel 4

Hands-on video toont Google Pixel 4

Google bevestigt gezichtsontgrendeling en handgebaar-bediening Pixel 4

Heb je liever bewegende beelden van de Google Pixel 4? Hier zul je het voorlopig mee moeten doen totdat Google hem aankondigt


Vragen en antwoorden over de Google 4