Google houdt 15 oktober persevent; Pixel 4 aanstaande


Google heeft uitnodigingen verstuurd voor een persevent in New York City. De wereldpers wordt op 15 oktober verwacht om aan te horen wat het allemaal voor nieuws gemaakt heeft. Algemeen aangenomen wordt dat Google aldaar de Pixel 4 zal aankondigen.

De Google Pixel 4 verdient momenteel de dubieuze eer om de meest gelekte smartphone te zijn. Hij moet nog worden aangekondigd maar nu al verschijnen er foto's, video's en zelfs complete videovergelijkingen en -reviews. Naast een Pixel 4 wordt er ook grotere Pixel 4 XL verwacht, alsmede een nieuwe speaker.

Made by Google

Ook vorig jaar kondigde Google in oktober haar nieuwe generatie Pixel-telefoons aan die overigens ook toen al volledig van te voren waren uitgelekt. Sterker nog; het hele event was eigenlijk een domper omdat er nagenoeg niets nieuws werd verteld. Datzelfde lijkt komende oktober te gebeuren vooral als het aantal lekken in dit tempo doorgaat. Zo krijgen de nieuwe Pixels een eigen gezichtsherkenningfunctie waarmee het toestel ontgrendeld kan worden en achterop komen dubbele camera's. Als Google z'n traditie voortzet dat zet het ook ditmaal sterk in op fotografie. De eerste voorbeeldkiekjes geschoten met de nieuwe Pixels laten een licht verbeterde fotokwaliteit zien ten opzichte van de Pixel 3-serie.


Prijsvergelijker Google Pixel 4
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
64 GB Just Black Refurbished
€ 173,99 € 177,98   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Clearly White
€ 334,95 € 334,95   Bekijk
Amazon
64 GB Just Black
€ 735,85 € 735,85   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 4


Prijsvergelijker Google Pixel 4 XL
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
64 GB White Refurbished
€ 184,99 € 188,98   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 4 XL


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel