Saudi-Arabië verklapt bestaan Motorola One Macro


Een website uit Saudi-Arabië toonde korte tijd een nog onaangekondigd Motorola-toestel; de One Macro. Uitgerust met een 2 megapixel macrolens zou deze scherpe opnames van zeer dichtbij kunnen maken.

Moederbedrijf Lenovo onthult momenteel in rap tempo nieuwe Motorola One-telefoons. Denk aan de Zoom, Action en Vision. Binnenkort volgt daar ook de Macro zo lijkt getuige een vermelding op Extra.com. De Saudi's hebben de pagina inmiddels offline gehaald maar gelukkig hebben we de foto's nog.

Motorola One Macro

Uit de begeleidende specificatielijst maken we op dat de One Macro beschikt over een speciale 2 megapixel camera bedoeld voor macro-opnames. Dat zijn foto's van zeer dichtbij, denk aan centimeters. Ideaal voor het vastleggen van detail of voor insecten. De Macro beschikt verder over nog een 2 megapixel camera, mogelijk voor diepte en een 13 megapixel hoofdsensor. Het toestel beschikt voorop over een scherm met druppelvormige notch. De schermranden zijn fors te noemen. Mogelijk draait het toestel op een MediaTek helio P60-processor waarmee het om een mid-range toestel lijkt te gaan. Zodra de Motorola One Macro officieel gelanceerd wordt lees je dat hier uiteraard terug.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel