Foto’s tonen nieuwe Google Pixel 4 in het echt


De volgende Pixel-telefoon lijkt klaar. Foto's van een werkend toestel staan inmiddels online en tonen Google's nieuwe vlaggenschip van alle kanten.

Het lijkt op de retailversie van de Pixel 4 te gaan, getuige de nog aanwezige beschermfolie en waarschuwingsstickers. Die laatste waarschuwt voor laserstralen. Onduidelijk is nog waarvoor die bedoeld zijn. Nu krijgt de Google Pixel 4 vermoedelijk nauwkeurige handbediening en gezichtsherkenning, iets waar Google al langer aan werkt via Project Soli. Eerdere geruchten spraken echter over radar en niet over laser.

Google Pixel 4 frontGoogle Pixel 4 rear
De vermeende Google Pixel 4

Bovenstaande foto's doken via via op waarna ze terechtkwamen bij XDA Developers. De bron lijkt een medewerker bij het Amerikaanse Sprint te zijn, een provider waar ook eerdere Pixel-modellen te koop waren. De foto laat goed zien dat de diepe notch verleden tijd is. Sterker nog, de vierde Pixel-generatie luidt de terugkeer van de schermrand in. Die is nodig voor Project Soli met z'n nieuwe manier van bediening dankzij fijne motoriek. Hoe dat precies vorm gaat krijgen zal blijken wanneer Google het toestel officieel onthult.

Dual Camera

We zien verder de bekende contrasterende powerknop maar wel verdwenen is de dual tone achterkant. Deze versie heeft een volledig glossy achterkant in een enkele kleur. Daarmee verliest de Pixel wel wat van z'n identiteit. De vierkante cameramodule valt goed weg, ondanks z'n formaat door de dubbele camerasensor. Een lancering van het toestel volgt mogelijk pas in oktober, na de officiële aftrap van Android 10.

Ontvang een e-mail wanneer de Pixel 4 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel