Voorbeeldfoto's Google Pixel 4 veelbelovend, krijgt dubbele belichting-optie


Er zijn voorbeeldfoto's opgedoken geschoten met de aankomende Google Pixel 4. Het bedrijf heeft een naam hoog te houden als het gaat om fotografie en het lijkt dat de Pixel 4 gaat leveren. Bovendien komt er een optie bij voor dubbele belichting.

Concurrenten zoals Apple en Huawei hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in het verbeteren van de camerakwaliteit. Zo introduceerde Apple bij de iPhone 11 nog Deep Fusion om qua computational photography op hetzelfde niveau of voorbij dat van Google te komen. En Huawei schiet ook hoge ogen met haar Mate 30 Pro in de meest recente DxOMark-resultaten.

Google Pixel 4 sample photosGoogle Pixel 4 sample photosGoogle Pixel 4 sample photos
Klik voor groot

Maar de Google Pixel 4 lijkt te leveren getuige een aantal voorbeeldfoto's die van het nog aan te kondigen toestel opdoken. Het lijkt te gaan om promotiemateriaal van Google zelf dus het is nog even de vraag hoe die zich verhouden tot de realiteit. Aandachtspunten zijn macro- en en nachtfotografie. Zo kun je straks met de vernieuwde Night Sight ook de sterrenhemel vastleggen.

Extra camera-instelling Pixel 4

De camera-interface krijgt er een extra optie bij, iets wat de bron 'dual exposure' noemt. In plaats van een 2e belichting lijkt het ons meer op het kunnen veranderen van het contrast. Vooral bij veel tegenlicht kun je zo voldoende detail houden in je opnames na het verlagen van de belichting.

(via)


Prijsvergelijker Google Pixel 4
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
64 GB Just Black Refurbished
€ 173,99 € 177,98   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Clearly White
€ 334,95 € 334,95   Bekijk
Amazon
64 GB Just Black
€ 735,85 € 735,85   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 4


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel