3D-render verschenen van Google Pixel ‘Sailfish’


Er is weer eens beeldmateriaal verschenen van de voormalige Nexus-telefoon Sailfish die HTC momenteel voor Google maakt. Dit toestel zal vermoedelijk onder de naam 'Pixel' op de markt verschijnen.

Het gaat hier niet om de officiële persfoto's of om reclamemateriaal. De beelden zijn aan de hand van fabriekstekeningen in elkaar gezet en dat levert naast plaatjes ook een video op. Dit lijkt de eerste keer dat we een blik krijgen op de onderkant van de Sailfish waar zich twee speakers bevinden en een USB Type-C poort. Ook de huidige Nexus 5X en 6P beschikken over een dergelijke aansluiting. Bovenop zit een vertrouwde koptelefoonaansluiting.

Google Pixel Sailfish render

Het toestel loopt een beetje taps toe, waarbij de dikte van de onderkant 7,3 millimeter meet en bovenop 8,5 millimeter. Mogelijk zal ook de grotere Marlin hiermee te maken hebben. Mogelijk is hiervoor gekozen om de cameramodule niet uit de behuizing te laten steken. De camera is meestal het dikste onderdeel van een smartphone. De overige afmetingen luiden 143,8 bij 69,5 millimeter. Daarmee is hij licht kleiner dan de huidige Nexus 5X die nog door LG gemaakt werd. Het scherm blijft vermoedelijk steken op 5,2 inch met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Eerdere benchmarkt deden vermoeden dat er binnenin een Snapdragon 820 draait met 4 GB aan werkgeheugen. Huidige geruchten spreken over een aankondiging op 4 oktober.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel