Google Nexus 6P

9,1 / 10 op basis van 2 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Google Nexus 6P (H1512)
Google Nexus 6P achterkant
Google Nexus 6P rechterzijkant
Google Nexus 6P voorkant onderkant

Reviews over de Google Nexus 6P

9,1
2 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“P van premium”

·

 • Premium hardware
 • Beeldscherm
 • Standaard Android
 • Camera
 • Formaat
 • Prijs

Google Nexus 6P review: p van premium Onlangs presenteerde Google twee nieuwe Nexus-telefoons; de 5X en de 6P. Vooral met de door Huawei gemaakte 6P zet Google hoog in. Na een eerste, enigszins mislukte, poging met de Nexus 6 om een groot high-end Nexus-toestel op de markt te brengen moet de Nexus 6P er met deze opzet nu wel in slagen. Daarvoor beschikt hij onder andere over een metalen behuizing, een 5,7 inch AMOLED-beeldscherm met WQHD-resolutie, een 12,3 megapixel camera en natuurlijk de nieuwste versie van Android.


·

Super telefoon! VOoral de prijs kwaliteits verhouding is geweldig op dit toestel. Updates naar nieuwere versies van android gaan mooi en snel. Telefoon blijft goed reageren naarmate je hem langer hebt. Dit is mijn 2e Nexus telefoon e. Ik blijf zeker bij Nexus! Geen nutteloze apps die ruimte in beslag nemen.

Camera is subliem en ook het scherm is van super kwaliteit.

Het enige min puntje van deze telefoon vind ik dat de opslag niet uit te breiden is.

Echt een aanrader!

0 0

Alle Google Nexus 6P reviews


Beschrijving van de Google Nexus 6P

De Google Nexus 6P is de allereerste Nexus-telefoon van Huawei. En ze pakken meteen flink uit. Want in vergelijking met die andere Nexus-telefoon die Google eind 2015 aankondigde, de Nexus 5X, is deze 6P het meest uitgebreid. Deze is meer het exclusieve vlaggenschip zeg maar.

Groot en toch compact(er)

Deze Nexus 6P volgt in zekere zin de Nexus 6 uit 2014 op die vanwege z'n haast onbruikbare 6 inch scherm niet erg succesvol was. En alhoewel deze 6P nagenoeg even lang is is er wel flink van de breedte afgegaan. Daardoor ligt hij net even wat comfortabeler in de hand en in een broekzak. Huawei past een behuizing toe van metaal, alleen het gedeelte waar de camera zit is van plastic. Dat deel steekt ook iets uit en zullen we als voorzichtig minpuntje noteren. Toch is de Google Nexus 6P een dunne telefoon. 7,3 millimeter om precies te zijn en dat zijn er bijna 3 volle millimeters minder dan z'n voorganger.

Belangrijkste Google Nexus 6P specificaties

 • AMOLED display van 5.7 inch groot met Corning Gorilla-glas
 • Scherpe selfiecam van 8 megapixel
 • Ondersteuning voor 4G-internet LTE
 • Krachtige processor (Snapdragon 810) op 2 GHz + 3 GB aan werkgeheugen
 • 12,3 megapixelcamera aan de achterkant met 4K video-opname
 • Keuze uit 32, 64 en 128 GB aan opslag

Overal veel pixels

In de Google Nexus 6P zit een 5,7 inch Quad HD-scherm met een indrukwekkende pixeldichtheid van 515. Verwacht dus haarscherpe beelden en heldere kleuren want er wordt gebruik gemaakt van een AMOLED-scherm. Boven en onder het scherm zitten speakers dus het stereo-geluid komt je tegemoet. Verder zit er voorop nog een 8 megapixel selfiecam wat anno 2015 ook redelijk high-end is. Achter zit een 12,3 megapixel hoofdcamera die wat uitleg nodig heeft. Om beeld vast te leggen heb je een sensor nodig en die is opgebouwd uit pixels. 12,3 miljoen in dit geval. Meer pixels is niet altijd beter. Zo maakt het ook uit hoe groot die zijn. Bij de Nexus 6P zijn pixels 1,55 micron groot wat veel groter is dan bij veel andere telefoons. Ze vangen daardoor meer licht op en dat is vooral in donkerder situaties handig zoals binnenshuis en 's avonds. Je hoeft de flitser minder vaak te gebruiken en foto's zien er natuurgetrouwer uit.

Google Nexus 6P voorkant onderkant

Vingervlug

Hoe indrukwekkend die camera ook is we gaan verder, en wel met de vingerafdrukscanner die daaronder zit. Het is voor het eerst dat Google Nexus-telefoons met vingerafdrukherkkening uitbrengt en ze doen het meteen goed. Vingerafdrukken zijn snel geregistreerd en de Nexus 6P geldt op moment van schrijven als één van de snelste telefoons die hem ook kan herkennen. Vanuit lock-stand is een korte aanraking al voldoende. Bij veel concurrenten moet je dan eerst nog een knop indrukken, dat hoeft hier dus niet. Google bracht de Nexus 6P gelijktijdig met Android 6.0 Marshmallow uit en ook daarna valt te verwachten dat de nieuwste updates als eerste voor deze Nexus-telefoon beschikbaar is. En dat zal nog wel een aantal jaren gebeuren. Dat is een voordeel van Nexus-telefoons; altijd als eerste de laatste updates.


De Google Nexus 6P in het nieuws

ts Google Pixels Nexus 6P

Zo ziet de Google Pixel XL er naast de Pixel en Nexus 6P uit

Geruchten ·

Nadat eerder al een afbeelding van de 5 inch grote Pixel verscheen is ook een beeltenis van de grotere Pixel XL van Google binnen. En aan de hand van eerder verschenen specificaties kunnen we ze nu goed naast elkaar neerzetten.

Zo weten we dat de Pixel over een 5 inch scherm beschikt en de Pixel XL over een 5,5 inch scherm. Met wat rekenwerk komen we dan uit op de volgende afmetingen; 141,54 x 69,35mm voor de Pixel en 152,96 x 75,38 mm voor de Pixel XL. Ter vergelijking; de Nexus 6P is met 159,3 x 77,8 mm een flink stuk groter. Zetten we deze drie toestellen in schaal naast elkaar dan ziet dat er zo uit.

Google Pixel, Pixel XL en Nexus 6P naast elkaar
Google Pixel, Pixel XL en Nexus 6P naast elkaar

Opvallend is dat de Pixel zelfs flink kleiner is dan de Nexus 5X. Nu heeft die weliswaar een 5,2 inch scherm maar hij verschilt zelfs niet eens heel erg veel van de Pixel XL en die heeft toch echt een 5,5 inch scherm. Daarmee lijken de zorgen van de ogenschijnlijk grote schermranden ongegrond. Zowel de Google Pixel als de Pixel XL worden op 4 oktober verwacht als Google haar hardware-event houdt. We horen dan mogelijk ook meer over de toekomst van Android. Naar verluidt gaat die uiteindelijk op in Chrome OS waardoor we in de toekomst ook desktop-apps kunnen draaien. Dat doet denken aan wat Microsoft momenteel al met Windows Mobile 10 doet en de Continuum-functie waarbij de telefoon ook desktop-apps kan draaien.

(via)

 • Tags:
 • google
 • pixel
 • pixelxl

ts Android 7 Nougat

Google rolt Android 7.0 Nougat uit, nieuwe Nexus-telefoons nog nergens te bekennen

Telecomnieuws ·

We hebben goed en we hebben slecht nieuws. Bezitters van een Google Nexus 6P, 5X, 6, 9 en de General Mobile Android One kunnen vanaf nu Android 7.0 Nougat downloaden. Het slechte nieuws; de verwachte Nexus-telefoons zijn niet aangekondigd.

Google had niet aangekondigd om vandaag 22 augustus Android 7.0 Nougat uit te rollen, maar geruchten daarover gingen wel. Die blijken nu dus te kloppen. Niet alleen staat de Android 7.0 Nougat-website live, bezitters van de Nexus 6P, 5X, 6, 9 of General Mobile Android One 4G kunnen vanaf nu de nieuwste versie downloaden. Voorwaarde is wel dat zij hebben deelgenomen aan het Android Beta-programma. Zo niet, dan zit er weinig anders op dan "nog enkele weken" te wachten.

Android 7.0 Nougat mascotte

Vooralsnog wordt er nergens een verwijzing gemaakt naar de nieuwste generatie Nexus-telefoons. Sterker nog, Google verwijst naar de LG V20 als de eerste smartphone die vanuit de doos met Nougat wordt geleverd. Die V20 wordt 6 september aanstaande aangekondigd maar onduidelijk is nog wanneer hij verkrijgbaar is. Door deze expliciete benoeming vermoeden wij dat de introductie van de door HTC gemaakte Nexus-telefoons pas daarna officieel worden aangekondigd. Normaliter worden Nexus-apparaten gelijktijdig met de release van de nieuwste Android-versie aangekondigd. Waarom dat dit jaar niet gebeurd is vooralsnog onduidelijk. Mogelijk zijn er problemen met de fabricage of loopt het proces ergens anders vertraging op. Er zijn aanwijzingen dat de nieuwe Nexus-toestellen pas uitkomen als Google de eerste maintenance update (MR1) van Nougat uitbrengt ergens in het najaar. Dat zou betekenen dat we nog tot zeker eind september moeten wachten.

 • Tags:
 • android
 • androidnougat
 • google
 • nmr1
 • nougat

ts Htc Nexus 2016 Androidpolice

Schetsen tonen 2016 Nexus-serie Sailfish en Marlin

Geruchten ·

In de wandelgangen wordt al langer gezegd dat HTC de Nexus-telefoons voor 2016 mag maken. De 5 inch versie staat bekend als Sailfish en de 5,5 inch variant als Marlin. Hoe beide eruit zien was tot nu toe nog niet bekend. Misschien zijn dit ze wel?

AndroidPolice heeft compositietekeningen laten maken van iemand die zegt de Marlin en Sailfish te hebben gezien. Het gaat hier dus niet om renders of productfoto's en er kan ook nog voldoende afwijken zo waarschuwt zelfs de bron. Toch zou het merendeel overeenkomen met de werkelijkheid. Opvallendste punt van deze tekening is de achterkant die naast metaal ook voor een groot deel uit glas bestaat.

HTC Google Nexus 2016 Marlin en Sailfish
Zo zou volgens een getuige de Nexus van 2016 eruit zien

Alhoewel je hierboven slechts één toestel ziet moet het zowel de kleinere Sailfish als de grotere Marlin voorstellen. Het grootste verschil tussen beiden zit hem dus in het formaat, al zullen er ook enkele verschillende specificaties zijn. Kijkend naar het plaatje zien we niet erg veel gelijkenissen met huidige HTC-telefoon zoals de 10. Op de antennelijnen na dan. Het scherm lijkt volledig vlak te zijn en de vingerafdrukscanner zit achterop. Wel zouden de zijkanten bol zijn en het toestel voor een groot deel uit metaal bestaan. Beide toestellen worden ergens in het najaar verwacht tegelijk met het officiële startschot van Android 7.0 Nougat. Die Android-versie is al bekend alsmede een groot deel van de nieuwe mogelijkheden. De huidige Nexus-lijn waaronder de 6P en 5X krijgen die versie dan ook.

 • Tags:
 • android
 • androidnougat
 • google
 • htc
 • marlin
 • nexus
 • sailfish

ts Android Merlin

Specificaties van 5,5 inch grote HTC Nexus ‘Marlin’ op straat

Geruchten ·

Ook voor dit jaar staan er twee Nexus-telefoons op het programma; Sailfish en Marlin. De eerste is een 5 inch grote telefoon terwijl de Marlin een 5,5 inch variant is. Van die laatste weten we nu ook de specificaties dankzij een nieuw lek.

De heren van AndroidPolice zeggen van een betrouwbare bron vernomen te hebben wat de specificaties van de Nexus 'Marlin' is. Ook de Marlin zal vermoedelijk door HTC gebouwd worden en beschikt over een 5,5 inch Quad HD-scherm. Het schermtype is AMOLED waarvoor HTC hoogstwaarschijnlijk bij Samsung inkopen doet. Qua processor is gekozen voor een quad-core variant van Qualcomm. Mogelijk gaat het om de Snapdragon 821 of de 823. Er zal 4 GB aan ingebouwd RAM-geheugen aanwezig zijn. Opladen gaat via USB Type-C.

Android 7.0 Nougat Marlin
De Marlin met Android Nougat

Achterop zit een verbeterde 12 megapixel camera en daar treffen we ook de vingerafdrukscanner aan. HTC voorzag de One A9 en 10 onlangs nog van een naar voren gerichte scanner. Voorop zit een 8 megapixel selfiecamera. De speakers zullen onderop de Nexus te vinden zijn en er zijn versies van 32 en 128 GB groot. Ook ingebouwd is een 3.450 mAh grote batterij. Grote verschil met de Sailfish is dus het kleinere beeldscherm, lagere schermresolutie en de kleinere batterij. Beiden worden dus door HTC gemaakt en zullen uitgebracht worden met Android 7.0 Nougat. Een verwachte lanceerdatum hebben we nog niet, maar houdt rekening met september 2016. Eerder nog zei ook Huawei, die nog verantwoordelijk was voor de Nexus 6P, ook met een Nexus-telefoon te komen. Mogelijk gaat het toch om een niet Nexus-model maar wel met stock Android.

 • Tags:
 • android
 • google
 • htc
 • marlin
 • nexus
 • nexusm1

ts Nexus 6P

Google-deal of niet; Huawei maakt een 7P

Geruchten ·

Huawei zou zelf erg content zijn met het succes van de door haar gemaakt Google Nexus 6P dat het hoe dan ook van plan is een Huawei 7P uit te brengen. Mogelijk zelfs zonder samenwerking met Google dus.

Bewijs voor een Huawei 7P is namelijk gevonden in een document waarin het Chinese bedrijf de naam voor dit toekomstige toestel vastlegt. Nu moeten we erkennen dat Huawei momenteel best wel wat succes heeft met de Nexus 6P en dat ook Google dat niet ontgaan is. Ondanks eerdere geruchten is het onduidelijk of ook Huawei de opvolger daarvan mag maken. Huawei lijkt daar op vooruit te lopen, het is ook mogelijk dat ze de naam voor de zekerheid en zonder bijbedoelingen gewoon al vastleggen.

Huawei 7P merknaam

Google schakelde voor haar Nexus-telefoons van eind 2015 zowel LG als Huawei in die respectievelijk met de Nexus 5X en 6P op de proppen kwamen. De eerst is met een 5,2 inch scherm stukken compacter dan de 5,7 inch Nexus 6P. Eind 2015 dook het gerucht al op dat ook Huawei de volgende Nexus-telefoon mocht maken. Niet veel later dook de naam van HTC op als mogelijke Nexus-fabrikant. Beide berichten kunnen natuurlijk waar zijn als Google dit jaar wederom van twee fabrikanten gebruikmaakt voor de totstandkoming van twee verschillende producten. Mocht het uiteindelijk zover komen dat Huawei op eigen houtje de 7P maakt dan is het te hopen dat ze stock Android gebruiken en niet in combinatie met hun eigen EMUI-schil waar we telkens de meest bizarre taalfouten in aantreffen.

(via)

 • Tags:
 • 7p
 • huawei
 • nexus

ts Nexus Logo

Google gaat zich meer bemoeien met Nexus-lijn

Geruchten ·

Google wil zich meer gaan bemoeien met hoe toekomstige Nexus-telefoons en tablets eruit gaan zien. Nu nog mogen fabrikanten die de apparaten ontwikkelen een groot deel zelf bepalen, bijvoorbeeld over het uiterlijk en gebruikte materialen.

Voor 2016 zou HTC de aangewezen kandidaat zijn om een Nexus-telefoon te maken. Google zou zich dit jaar echter veel meer bemoeien met het proces dan voorgaande jaren. Mocht bij de Nexus 6P bijvoorbeeld Huawei nog een groot deel zelf invullen, die privilege lijkt HTC dit jaar niet te krijgen. Overigens tot ongenoegen van HTC volgens de bron. Het Nexus-programma begint hiermee steeds meer te lijken op hoe Apple te werk gaat.

Google Nexus 6P closeup

Het zou mogelijk een opmaat moeten zijn naar het volledig zelf ontwikkelen en fabriceren van toekomstige Nexus-telefoons. Vreemd klinkt dat niet, het bedrijf maakt immers ook zelf de Pixel C-tablet. Hiermee zou Google wel een directe concurrent worden van enkele van haar grootste klanten. Dat was destijds reden om Motorola af te stoten dus vreemd is het ergens wel. Als Google meer te zeggen heeft over Nexus-apparaten waaronder waar en voor hoeveel ze verkocht mogen worden dan zouden ze marktaandeel kunnen winnen. Al lijkt het Google meer te gaan om Apple te dwarsbomen met goedkope high-end Android-smartphones.

(via)

 • Tags:
 • google
 • nexus

ts Google Authorisation

Google wil het wachtwoord vervangen door je mobiel

Telecomnieuws ·

Het wachtwoord is zo oud als de weg naar Rome. Het idee erachter is niet slecht maar mensen gebruiken het veelal verkeerd. Dezelfde wachtwoorden voor alles bijvoorbeeld. Google wil hier verandering in brengen.

Tegenwoordig kun je bij veel online diensten al inloggen via een two-factor-autorisatie. Hierbij moet je inloggen met je oude vertrouwde wachtwoord en krijg je vervolgens een code via je mobiel of mail waarmee uiteindelijk toegang verkregen wordt. Deze manier is weliswaar stukken veiliger maar niet bepaald gebruiksvriendelijker. Google wil dat proces nu vereenvoudigen door in te loggen met alleen je mobiel.

Google sign in
Het nieuwe proces

Mobiele telefoons vandaag de dag zijn al een stuk veiliger geworden, bijvoorbeeld door een vingerafdruk, iris, pin-code of patroon te gebruiken. Deze vorm van beveiliging vormt stap 1 in het proces. Wie op z'n computer inlogt op een dienst krijgt een vraag op z'n telefoon of dit is toegestaan. Een wachtwoord is dan niet meer nodig. Deze nieuwe vorm van inloggen zit momenteel in beta en is alleen mogelijk voor Google-diensten. Een Reddit-gebruiker plaatste bovenstaande screenshots van z'n Nexus 6P. Uiteindelijk is het niet ondenkbaar dat ook diensten van derden op een soortgelijke manier werken.

Bron: Reddit

 • Tags:
 • autorisatie
 • google
 • inlog

ts Android N

Android 6.1 komt in juni, jij bepaalt de naam

Telecomnieuws ·

Android 6.0 Marshmallow mag dan wel op nog maar 0,5% van de apparaten staan, diens opvolger komt gewoon in juni uit. De toekomstige naam voor Android 'N' wordt mogelijk aan het publiek overgelaten.

We zijn dan inmiddels aangekomen bij de letter N. En omdat Google doorgaans versie noemt naar zoetigheden zijn er al een aantal kandidaten. Nougat, Nut Roast of misschien wel Nutella. Eigenlijk gebruikt Google doorgaans zoete nagerechten maar daarvan heb je bar weinig die met een N beginnen. Misschien dat dat wel de reden is waarom Google mogelijk de hulp van het publiek inroept.

Sundar Pichai from Google
Sundar Pichai van Google vraagt je hulp

Hierop hintte Sundar Pichai, de CEO van Google tijdens een vraaggesprek. Hij sluit niet uit dat Google een online wedstrijd houdt waar de naam van de volgende Android-versie gekozen wordt. Qua versienummer zijn we wel een stuk verder, dat wordt hoogstwaarschijnlijk 6.1. We sluiten ook niet uit dat Google het ondanks die versieverhoging gewoon bij 'Marshmallow' houdt. Er zijn immers ook drie Jelly Bean-versies. Eén functie van Android 6.1 is al bekend; split-screen. Hierbij kun je twee apps tegelijk in beeld draaien. Sommige fabrikanten bouwen dat al wel standaard in hun eigen schil maar bij stock Android ontbreekt die functie. Vooral voor tablets is dat een groot gemis. Vooral omdat Windows en iOS dat (inmiddels) wel kunnen. Toeval of niet, wij hebben zojuist onze eerste Android Marshmallow-review online gezet, die van de Nexus 6P.

 • Tags:
 • android
 • android61
 • androidn
 • marshmallow

ts Nexus Logo zilver

“Ook volgende Nexus-telefoon komt van Huawei”

Geruchten ·

Google zou tevreden zijn met de samenwerking met Huawei en het resultaat dat daaruit voort kwam; de Nexus 6P. De Chinese fabrikant mag daardoor ook volgend jaar de nieuwe Nexus-telefoon maken.

Het lijkt ons persoonlijk wat vroeg om nu al dergelijke conclusies te trekken maar analist Pan Jiutang maakt op Weibo melding van dit heugelijke feit voor Huawei. En maakt de Nexus 6P nog gebruik van een Snapdragon 810-processor, de volgende Nexus wordt uitgerust met een Snapdragon 820. Dat ogenschijnlijk kleine verschil moet wel flinke prestatieverbeteringen brengen. De Google Nexus 6P was de eerste Nexus-telefoon die door Huawei is gemaakt. Vorige modellen werden door Motorola, LG, HTC en Samsung gemaakt.

Current Google Nexus
Huidige Huawei Nexus-telefoon valt in de smaak bij Google

Overigens maakt Huawei zelf ook high-end processors voor mobiele telefoons. Deze Kirin-serie valt echter niet echt in de smaak bij Google en dat is precies de reden waarom we hem niet in de huidige Nexus aantreffen en ook niet in de volgende. Huawei en Google lijken trouwens niet de enige die daarom de Snapdragon 820 toepassen. Ook vlaggenschepen van de concurrentie gaan in 2016 voor deze chip. Zo zou Samsung een deel van de Galaxy S7 hiermee willen uitrusten. Ook van de Xperia Z6-familie en de HTC One M10 wordt gezegd dat ze een Snapdragon 820 krijgen.

 • Tags:
 • google
 • huawei
 • nexus

Beknopte specificaties van de Google Nexus 6P

Afmetingen 159,3 x 77,8 x 7,3 mm
Gewicht 178 gram
Artikelcode H1512
Codenaam Google A2
EAN codes 6901443108503, 6901443102266, 6901443102259, 6901443077946, 6901443077939, 6901443077427, 6901443077410, 6901443077403, 6901443077366, 6901443077342, 6901443077335, 6901443077113, 5412882684295, 5412882684288
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
Android 7.1
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 5.7 inch, AMOLED
Hardware
Camera 12.3 MP
Processor 2.0 GHz, Qualcomm Snapdragon 810, octa core
Selfiecamera 8 MP
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 128 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 3450 mAh

Alle Google Nexus 6P specificaties


Video over de Google Nexus 6P

De Google Nexus 6P krijgt een grondige bend-, vuur- en krastest voor z'n kiezen


Alternatieven van de Google Nexus 6P

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Google Nexus 6P (H1512)
Samsung Galaxy S10 (G973)
Samsung Galaxy S21 (G991)
Samsung Galaxy A40 (A405)
Samsung Galaxy S10e (G970)
 Huidig product    
Vingerafdruk-herkenning
Android7.19.0 (Pie)119.0 (Pie)9.0 (Pie)
Kleurenbeeldscherm5.7 inch, AMOLED6.1 inch, Curved Dynamic AMOLED Quad HD+, schermgat6.2 inch, Infinity-O Display, schermgat5.9 inch, Infinity U Full HD+5.8 inch, Flat Dynamic AMOLED Full HD+, schermgat
Camera12.3 MP12 MP, 12 MP, 16 MP12 MP, 12 MP, 64 MP16 MP, 5 MP, dubbele camera-sensor12 MP, 16 MP, dubbele camera-sensor
Processor2.0 GHz, Qualcomm Snapdragon 810, octa core1.7 GHz, 2.4 GHz, 2.8 GHz, octa core2.4 GHz, 2.8 GHz, 2.9 GHz, Samsung Exynos 2100, octa core1.6 GHz, 1.8 GHz, octa core1.7 GHz, 2.4 GHz, 2.8 GHz, octa core
Selfiecamera8 MP10 MP10 MP25 MP10 MP
4G (LTE)
Intern geheugen128 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 6 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij3450 mAh3400 mAh4000 mAh3100 mAh3100 mAh

Volledige vergelijking Google Nexus 6P en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Google 6P