Foto’s van werkende blauwe Apple iPhone 7 Plus verschenen


We hebben al voldoende foto's voorbij zien komen van de Apple iPhone 7 en 7 Plus maar dat ging veelal om dummy's, alleen de behuizing of om enkele onderdelen. Dit exemplaar lijkt volledig af te zijn en werkt ook echt gewoon.

De iPhone 7 Plus, wat kunnen we daar nog meer over vertellen. We zouden haast zeggen pak een iPhone 6s Plus en je weet het antwoord. We maken het onszelf natuurlijk wel heel erg gemakkelijk maar dat lijkt ook Apple te doen. De antennelijnen zijn verplaatst, er is een dubbele camera en de koptelefoonaansluiting is verdwenen. Dat is het wel zo'n beetje. Ohja, er is een nieuw kleurtje bijgekomen; blauw. Hoe dat eruit ziet zie je hieronder.

Apple iPhone 7 Plus blauw
Zoek de verschillen; links de iPhone 7 Plus, rechts de iPhone 6s Plus

Apple iPhone 7 Plus achterkant blauwApple iPhone 7 Plus blauw knoppen

Overigens gaat ook het hardnekkige gerucht dat de homeknop omgeruild is voor een Force Touch-exemplaar. Dat is geen echte fysieke knop maar lijkt er wel op doordat een trilmotortje voor feedback zorgt. Daarmee lijkt het net alsof je wel een knop indrukt. Apple paste dit al toe in haar MacBook's en het is verrassend genoeg vrij realistisch. We kunnen alleen niet uit deze foto's afleiden of dit een Force Touch-knop is of een fysieke zoals op de huidige iPhone's. Ook laat bovenstaande iPhone geen Smart Connector zien op de achterzijde waarmee allerlei accessoires gekoppeld kunnen worden zoals op de iPad Pro. Het ontbreken van deze poort zou wel wat teleurstellend zijn omdat het minder mogelijkheden geeft. Het zou accessoirefabrikanten bijvoorbeeld de mogelijkheid geven om toch een koptelefoon aan te sluiten. Daar lijkt straks alleen de Lightning-poort voor gebruikt te kunnen worden. Succes met zowel muziek luisteren en tegelijkertijd opladen.

Chinese namaak?

Er is nog een derde mogelijkheid en dat is dat we hier kijken naar Chinese namaak. Het zou ons eerlijk gezegd niets verbazen want alle tekeningen van de iPhone 7 Plus lagen al eerder op straat. Er staat dus niets in de weg van handige Chinese producenten om alvast aan de slag te gaan. Wie ook beter naar de bedieningsknoppen kijkt ziet ook een lagere kwaliteit dan we van Apple gewend zijn. Wij wachten dus nog even af voordat we deze blauwe iPhone 7 Plus als authentiek bestempelen.

(via)


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
Maandelijks Bijbetalen Minuten Internet      
Ben abonnement € 22,50 € 0,00 200 1 GB 4G+ Bekijk
Tele2 abonnement € 23,00 € 0,00 200 1 GB   Bekijk
hollandsnieuwe abonnement € 24,50 € 0,00 2500 2,5 GB   Bekijk
T-Mobile abonnement € 27,50 € 0,00 120 1 GB   Bekijk
Vodafone abonnement € 27,50 € 0,00 150 1,5 GB   Bekijk
KPN abonnement € 32,00 € 0,00 150 10 GB   Bekijk
Lebara abonnement € 14,44 € 313,00 onbeperkt 10 GB 4G Bekijk
Simyo abonnement € 20,00 € 317,00 onbeperkt 20 GB   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
TelefoonDiscounter.nl
64 GB Silver Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel