Nieuwe verwarrende foto van iPhone 7 Plus verschenen


Met nog een paar maanden op de klok mag het geen verrassing heten dat Apple het productieproces van de volgende generatie iPhone aan het opstarten is. Geen wonder dat het momenteel foto's regent van het model.

Nadat we eerder al foto's zagen van de iPhone 7 is het ditmaal de beurt aan z'n grote broer; de iPhone 7 Plus. We gaan er inmiddels al een beetje vanuit dat het model een dubbele camera krijgt en dat zien we dan ook terug in de foto. De cameramodule lijkt flink meer uit te steken dan op de iPhone 7 het geval is. Hiermee zal hij niet lekker op een vlakke ondergrond kunnen rusten. Ook zien we onderaan de zogenaamde Smart Connector terug. Hierdoor zullen tal van accessoires gekoppeld kunnen worden. De komst van de poort stond lange tijd ter discussie.

Apple iPhone 7 Plus

De foto roept een aantal extra vragen op. Zo zien we een duidelijk afwijkend Apple-logo. In plaats van een ingelegd logo lijkt ditmaal gekozen voor een soort reliëf. Grootste verrassing is echter het ontbreken van de zogenaamde mute-knop. Hiermee kun je een iPhone snel op stil zetten. Die knop zit er al op sinds het eerste begin op. Wij hebben daarom onze bedenkingen bij de echtheid van deze foto's. Mogelijk gaat het om een hoax, mogelijk gaat het om namaak. Het is ook mogelijk dat we kijken naar een prototype waar Apple mee geëxperimenteerd heeft. Het zal pas duidelijk worden zodra de iPhone 7 Plus officieel wordt aangekondigd. Daarop moeten we nog zeker twee maanden wachten.

(via)


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel