Eerste spy foto’s tonen werkende Samsung Galaxy Note 7


Onderdelen en renders zagen we al voorbij komen van de Note 7. Een volledig geassembleerde telefoon nog niet. Nu bestaat er altijd nog de kans dat we hier kijken naar een dummy maar feit is wel dat dit de beste foto's van de Note 7 tot nu toe zijn.

Dat het toch vermoedelijk een echt model is blijkt dat op de ene foto het scherm uit staat, en op het andere aan. Het lijkt dus om een werkende Note 7 te gaan. En in tegenstelling tot voorgaande jaren lijkt de volgende Note meer op een edge-model dan op een Note. Op de foto's is ook goed te zien dat boven het scherm naast een selfiecamera en sensoren duidelijk nog een nieuwe sensor is bijgekomen. Dit moet de veelbesproken irisscanner zijn.

Samsung Galaxy Note 7Samsung Galaxy Note 7 collage

De bron vermeldt er trouwens wel bij dat het hier gaat om een prototype. Er kan dus nog wel een wijziging of twee in het uiteindelijke ontwerp zitten. Toch stroken de foto's met wat we eerder gezien hebben. Ook noemenswaardig te vermelden is dat er een screenprotector is gebruikt waardoor het Samsung-logo niet meteen zichtbaar is. Die zal op het uiteindelijke model wel te zien zijn. Verder wordt rekening gehouden met een 12 megapixel camera, een 5,7 inch scherm met Quad HD-resolutie en een waterdichte behuizing. Samsung lanceert de Note 7 vermoedelijk begin augustus tijdens een nog aan te kondigen Unpacked-event.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel