Persrender toont Samsung Galaxy Note 7 in volle glorie


Beroepslekker Evleaks kan het niet laten; hij heeft wat lijkt op de persrender van de Note 7 gelekt. We zien het grote toestel uit de phablet-categorie in maar liefst drie verschillende kleuren.

Hoe @evleaks toch altijd weer aan dit soort plaatjes komt is ons niet duidelijk maar we maken er met z'n allen wel dankbaar gebruik van. Zie hieronder de Samsung Galaxy Note 7 die volgens de begeleidende tekst in de kleuren 'Black Onyx', 'Silver Titanium' en 'Blue Coral' uit zal komen. Die uitvoeringen kennen we grotendeels al, alleen de lichtblauwe 'Blue Coral' uitvoering is nieuw voor ons. Getuige de render lijkt de Note 7 erg op de Galaxy S7 edge met gebogen zijkanten.

Samsung Galaxy Note 7 persrenders

Verder is is het interessant dat de eerder genoemde uitsparingen voor een irisscanner verdwenen lijken te zijn. Of dat wil zeggen dat Samsung op het laatste moment afziet van de nieuwe vorm van authenticatie is onbekend. Ook nog onzeker is wanneer Samsung de Galaxy Note 7 officieel aankondigt. Volgens eerdere geruchten zal dat ergens begin augustus gebeuren maar duidelijkheid daarover hebben we nog niet. Voorgaande jaren lanceerde Samsung de volgende Note nog tijdens of nabij het IFA-event dat traditiegetrouw in september plaatsvindt in Berlijn. Toch lijkt het er net als vorig jaar op dat Samsung daar niet op wil wachten.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel