Mogelijk eerste foto van Apple iPhone 7 met dubbele camera verschenen


Er is een dubieuze foto opgedoken van de volgende generatie iPhone. We zien een nagenoeg volledig vlakke metalen unibody met wat lijkt op een dubbele cameramodule. Toch is het nog te vroeg om hiermee conclusies te trekken.

Er gaan al langer geruchten dat Apple de opvolger van de iPhone 6s Plus met een dubbele camera wil uitrusten. Ook het verplaatsen van de antennebanden naar de boven- en onderkant werd eerder al gesuggereerd. Wat dat betreft voldoet het toestel op deze foto aan de huidige geruchten. Wel is het nog te vroeg om nu te concluderen dat we naar de iPhone 7 of iPhone 7 Plus kijken. Zo weten we uit het verleden dat Chinese fabrikanten graag namaak producten maken op basis van geruchten.

iPhone 7 duo camera

Verder opvallend aan deze foto is de Pogo Pin of 'Smart Connector' onderaan. Bij de huidige iPhone 6s Plus ontbreekt deze. Het is natuurlijk mogelijk dat Apple een dergelijke aansluiting toevoegt om het gemis van een 3,5 mm audio-jack te compenseren. Nu maken sommige accessoire-fabrikanten nog gebruik van de koptelefoonaansluiting maar omdat het gerucht gaat dat Apple hier komend jaar afscheid van neemt zou dat voor problemen kunnen zorgen. Andere geruchten voor de iPhone 7 zijn de aanwezigheid van een stereo speaker, Apple's nieuwe A10-processor en ook sneller 4G wordt genoemd. Een nieuwe iPhone wordt niet eerder dan september verwacht. In de tussentijd houden we wel rekening met de komst van de kleinere iPhone SE. Die zal naar verwachting 4 inch groot zijn. Apple heeft voor 21 maart een event gepland staan waarop deze iPhone naar alle waarschijnlijkheid aangekondigd wordt.

(via)


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel