Volgend Sony Xperia-vlaggenschip (F8331) op de foto

· 2 reacties


Ondanks tegenvallende resultaten komt Sony toch telkens weer met nieuwe smartphones op de proppen. En ook deze uitgelekte F8331 lijkt weer geheel nieuw ten opzichte van z'n voorgangers. Vooral qua uiterlijk dan.

Deze Xperia-telefoon met typenummer F8331 krijgt zoals het lijkt een dubbele LED-flitser achterop met mogelijk nog een derde sensor. Hoogstwaarschijnlijk is dat een laser autofocus. De foto toont ook dat het scherm links en rechts wat afgebogen is al hebben de huidige Xperia X, XA en X Performance dat ook al. De onder- en bovenkant zijn voor de verandering volledig vlak en ook is goed de USB Type-C aansluiting in één van de foto te zien.

Sony Xperia F8331

De achterkant van de F8331 lijkt van metaal en onderaan is een smalle strip te zien die mogelijk van plastic of glas is om de antenne wat ruimte te geven. De voorzijde biedt wederom ruimte voor NFC wat in de praktijk niet de handigste plek blijkt. Er zijn ook nog voldoende dingen onduidelijk. Zo weten we niet hoe groot het scherm is, al is die volgens eerdere geruchten wel groter dan het 5 inch scherm van de Xperia X Performance. Helaas verandert er niets aan de schermresolutie die op Full HD blijft steken. Ook nieuw is dat de selfiecamera 4K-video op kan nemen. Het is alleen te hopen dat de F8331 niet te snel oververhit raakt. Iets wat huidige Sony's nogal eens overkomt.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel