Waterdichte Samsung Galaxy Note 7 lijkt bevestigd met foto


Hoe toon je aan dat de Galaxy Note 7 van Samsung écht waterdicht is? Door hem mee onder de douche te nemen en daar een foto van te maken. Dat moet althans deze bron gedacht hebben.

Al langer gaat het gerucht dat de Note 7 dezelfde IP68-certificering heeft als de Galaxy S7. Hiermee is hij bestand tegen stof en water. Een knappe prestatie omdat beide toestellen niet over klepjes beschikken om poorten te beschermen tegen de elementen. Zelfs de koptelefoonaansluiting met z'n diameter van 3,5 millimeter kent voor het oog geen extra bescherming. Een waterdichte behuizing is zeker handig in ons grillig klimaat en ook ideaal voor het komende tripje naar zee of zwembad.

Samsung Galaxy Note 7 waterdicht

Naast dat bovenstaande foto lijkt aan te tonen dat de Samsung Galaxy Note 7 inderdaad bestand is tegen water lijken ook de gebogen zijkanten bevestigd te zijn. Al is dat niet meteen goed zichtbaar. Opvallend is verder dat deze donkere Note 7 wel een zilveren randje rondom de homeknop en speakergril heeft. Bij de Galaxy S7 en S7 edge ontbrak die juist. Waar we echter geen goed zicht op hebben in deze foto is de irisscanner. Die zou bovenaan het scherm zitten en een nieuwe vorm van authenticatie bieden. Dat komt dan bovenop de vingerafdrukscanner die gewoon in de homeknop zal blijven zitten. Samsung kondigt de Note 7 tijdens een Unpacked-event aan op dinsdag 2 augustus. Uiteraard gaan we daar live verslag van doen.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel