Blauwe Samsung Galaxy Note 7 laat gezicht zien


Apple mag dan wel met een blauwe iPhone 7 bezig zijn, eerst wordt deze blauwe Note 7 van Samsung verwacht. Deze nieuwe kleur lijkt namelijk aan het assortiment te worden toegevoegd, zo blijkt uit deze render.

En eerlijk is eerlijk; het staat hem goed. Naast een blauwe voorzijde lijkt de metalen zijkant juist goudkleurig. Ook de nieuwe S Pen krijgt dezelfde blauwe kleur. Een officiële naam hebben we nog niet voor je al zijn er wel wat kandidaten. Denk aan Blue Coral, Indigo Blue en Metallic Blue. Samsung leek de afgelopen jaren juist afgestapt te zijn van blauwe telefoons. Het was juist met name zwart, wit en goud wat de klok sloeg.

Samsung Galaxy Note 7 blauw

Het plaatje is afkomstig van Evan Blass die op Venturebeat een heel betoog houdt over het toestel. Hij verwacht slechts één uitvoering; de gebogen variant. Hierdoor heeft hij een dusdanig afwijkend uiterlijk wat hem een duidelijk voordeel geeft op de concurrentie. De Note 7 wordt bovendien de eerste Samsung met een USB Type-C poort en ook de eerste met een irisscanner. Wat echter bij het oude gebleven is is een 3,5 mm audio-jack poort. Van concurrent Apple wordt gezegd dat die dit jaar voor het eerst met een telefoon komt waar de koptelefoonpoort ontbreekt. Zover gaat Samsung dus niet dit jaar. De introductie van Samsung populaire phablet staat gepland voor 2 augustus. Samsung heeft al te kennen gegeven dat het tijdens dit Unpacked-event de Note 7 officieel zal presenteren. Prijzen zijn vermoedelijk stevig en worden geschat op 849 euro.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel