Render toont volledig kleurenpalet Samsung Galaxy Note 7


Eigenlijk weten we al vrij veel van de Samsung Galaxy Note 7. De meeste specs zijn bekend en ook hoe hij er uitziet is grotendeels bekend. Dankzij deze nieuwe renders wordt er niets meer aan het toeval overgelaten.

Goud, blauw en wit. Dat zijn in ieder geval enkele kleuren van de op 2 augustus uit te komen Galaxy Note 7. Plaatjes van deze kleuren bereiken ons via een website uit Zuid Korea. Eigenlijk hebben alle uitvoeringen wel eens eerder de revue gepasseerd. Wat dat betreft geen verrassingen hier.

Samsung Galaxy Note 7 kleuren

Eigenlijk valt vooral de blauwe variant sterk op. Dat komt omdat Samsung voor de metalen rand lijkt te kiezen voor een gouden kleur. Hierdoor ontstaat net wat meer contrast, vooral in vergelijking met de volledig gouden en witte uitvoering. Daarnaast wordt er ook nog een grijze en zwarte uitvoering van de Note 7 verwacht. Het is alleen nog onduidelijk of alle uitvoeringskleuren direct beschikbaar komen. We zien wel vaker dat vooral in het begin alleen maar enkele kleuren verkrijgbaar zijn. Het later uitbrengen van nieuwe kleuren wordt dan vaak gezien als poging om de verkopen extra impuls te geven. De Samsung Galaxy Note 7 wordt 2 augustus aangekondigd en verwacht wordt dat hij daarna snel beschikbaar zal zijn in de Nederlandse winkels. Het zal Samsung's eerste high-end telefoon worden met een ingebouwde irisscanner.

Samsung Galaxy Note 7 achterkanten

Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel