“Samsung Galaxy Note 7 vanaf 7 augustus verkrijgbaar”


We wisten al dat Samsung op dinsdag 2 augustus de Galaxy Note 7 aankondigt maar wanneer ligt hij in de winkel? Een gerucht vanuit Korea denkt te weten wanneer.

Die spreekt namelijk over 7 augustus. Dat is een zondag en het lijkt ons niet erg waarschijnlijk dat Samsung er in Nederland voor kiest om de Note 7 dan uit te brengen. Het is daarom aannemelijker dat het phablet-vlaggenschip eerst in Korea op die datum uitkomt. Wel valt het in de verwachting dat de Note 7 direct na z'n aankondiging in de pre-order gaat. Bestellen kunnen we hem dus wel meteen.

Samsung Galaxy Note 7 zwart

De bron vermeldt tevens dat de Samsung Galaxy Note 7 de eerste met het onlangs aangekondigde Gorilla Glass 5 is. Dat nieuwe schermtype is beter bestand tegen vallen, met name vanaf hogere hoogtes. Dit gerucht ging meteen al dus erg vreemd komt ons dit niet over. Naast een stevig scherm wordt ook een stevige batterij verwacht. De allereerste geruchten spraken over een 4.000 mAh exemplaar, later werd dat al 3.600 mAh en inmiddels wordt gegokt op 3.500 mAh. Ondanks de slinkende capaciteit wordt welk aangenomen dat het uithoudingsvermogen tot één van de beste uit de industrie behoort. Mogelijk moeten nieuwe technieken daarvoor zorgen maar verwacht ook nieuwe nog snellere oplaadtechnieken.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel