China Unicom photoshopt alvast iPhone 7 Plus in elkaar


Het Chinese China Unicom weet het zeker; de volgende iPhone heet iPhone 7 en krijgt een dubbele camera. Ondanks dat operators, zelfs uit China, vaak vooraf al informatie toegespeeld krijgen vragen we je op om terughoudend te zijn.

We hebben ze wel vaker betrapt om de publiciteit te zoeken met nog niet definitieve informatie. Zo ook ditmaal vermoeden we. De plaatjes die tot nu toe van de volgende iPhone zijn uitgelekt laten toch echt een uitpuilende cameramodule zien. Deze lijkt vlak met de achterkant te zijn. Bovendien zouden we wat teleurgesteld zijn als Apple geen tweekleurige flitser zou toepassen. Deze lijkt over slechts één kleur te beschikken. Wat ons betreft dus een creatieve Photoshop. Ook de verwijzing naar de '7' lijkt ons wat voorbarig. Er gaan namelijk ook stemmen op om hem 'iPhone 6SE' of zelfs 'iPhone 2016' te noemen.

Apple iPhone 7 China Unicom

Het plaatje geeft nog een verwijzing weg; een blauwe iPhone. Ook dat gerucht hebben we vaker gehoord. Wijzelf denken echter niet dat de blauwe uitvoering zo fel van kleur is als hierboven weergegeven. Mogelijk gaat het om een donkerblauwe kleur. Mogelijk zelfs zo donker dat hij ook voor zwart door zou kunnen. Je merkt het misschien al; wij raden je aan dit plaatje niet al te serieus te nemen en vooral door te gaan met waar je mee bezig was. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons zodra er meer geloofwaardige geruchten opduiken.

(via)


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Black
€ 190,00 € 190,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Black
€ 309,95 € 309,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel