Apple bevestigt iPhone-event 7 september


Apple bevestigt iPhone-event 7 september

Apple heeft haar event aangekondigd waarop het de iPhone 7 gaat aankondigen. Ze houden het toepasselijk; 7 september moet het gebeuren. De uitnodiging lijkt dit jaar weinig weg te geven, althans zo lijkt het.

Alhoewel Apple het nooit vooraf toegeeft worden tijdens deze Keynote de iPhone 7 en 7 Plus verwacht. Mogelijk horen we ook nieuws over andere Apple-producten. Momenteel staan veel productcategoriën in de wacht om opgevolgd te worden door nieuwere modellen. Terug naar de uitnodiging. Daar zien we een zogenaamde "bokeh". Dat is een term uit de fotografiewereld waarmee onscherpte wordt aangeduid. Dat lijkt een sterke verwijzing naar de dubbele camera die mogelijk op de iPhone 7 Plus zit. Wat Apple's exacte bedoelingen zijn met deze dubbele camera is onduidelijk, mogelijk moet het voor scherpere foto's zorgen maar het later kunnen aanpassen van de focus is ook een optie. Naast een dubbele camera wordt ook een snellere processor verwacht. Andere geruchten spreken over een waterdichte behuizing, het weghalen van de koptelefoonaansluiting, een homeknop met Force Touch en een grotere geheugenuitvoering van 256 GB.

Andere producten

Zoals gezegd hopen we ook wat te horen over andere producten zoals de Apple Watch en mogelijk de iPad-reeks. Beide categorieën staan te popelen om opgevolgd te worden. Vooral de Apple Watch die vanaf september maar liefst 2 jaar oud is. Ook de desktop- en laptop-lijn smachten naar nieuwe modellen. Al lijkt het bij die laatste twee niet aannemelijk dat Apple daar komende woensdag 7 september iets over loslaat. Mogelijk volgt in het najaar een apart event.


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel