Taiwanese popster gezien met Apple iPhone 7 Plus


Taiwanese popster gezien met Apple iPhone 7 Plus

Zanger Jimmy Lin heeft een voorliefde voor nog niet uitgebrachte iPhones. Eerder nog had hij een iPhone 5, 5C en 6 Plus voordat ze officieel waren. Inmiddels heeft hij een iPhone 7 Plus in bezit. Dat blijkt uit kiekjes die hijzelf heeft vrijgegeven.

Dat het hier gaat om de iPhone 7 Plus blijkt uit de achterkant. We zien duidelijk de dubbele camera. En omdat hij zich eerder al met nog niet uitgebrachte iPhones liet fotograferen zijn we geneigd om hem te geloven. Naast de dubbele camera weten we vrijwel zeker dat de volgende iPhone niet beschikt over een koptelefoonaansluiting. Over de andere eigenschappen bestaat veel onduidelijkheid. Zo is nog onbekend of de homeknop vervangen is door een aanraakgevoelig exemplaar en ook de Smart Connector op de achterkant is nog allerminst zeker. Het gerucht gaat dat Apple de iPhone 7 samen met de iPhone 7 Plus in de week van 7 september aankondigt. Zoals gezegd moet Apple die datum nog bevestigen. Tot die tijd is dus alles mogelijk.

De komende generatie iPhone wordt gezien als zogenaamde 'tussenpaus'. Het model zal een opmaat zijn naar de iPhone van 2017 die mogelijk een grondige redesign tegemoet zal zien. Apple's best verkopend product wordt dan 10 jaar en dat moet gevierd worden. De iPhone 7 zal daarom mogelijk bewust klein gehouden worden om het verschil groter te maken. Een gewaagde strategie. Er zijn wel geruchten dat de komende iPhone waterdicht is, over een nieuw type homeknop beschikt en uitbreidbaar is dankzij een connector op de achterzijde. Of dit ook gaat gebeuren is nog allerminst zeker. Voor volgend jaar wordt een nieuw type scherm verwacht en een geheel nieuw uiterlijk.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel