Nieuwe teaser geeft glimp van LG V20


Om niet te vergeten dat LG op 6 september de V20 aankondigt brengen ze nogmaals een teaser uit. Dit is de eerste teaser waarin we het toestel te zien krijgen. Min of meer dan.

We zien in het begeleidend plaatje een microfoon maar we vermoeden dat het bovenste gedeelte toch echt bestaat uit de V20; de opvolger van de V10. Dat het toestel juist als microfoon wordt weergegeven is niet verrassend. Eerder al gaf LG aan dat het toestel als eerste over een Quad DAC beschikt. Dat moet voor een hogere geluidskwaliteit zorgen. Naast "de beste audio-ervaring" belooft LG in de uitnodiging ook de "beste video". Dat doet vermoeden dat ook de camera op de V20 van hoogstaande kwaliteit is.

LG V20 teaser

Wat hier precies mee bedoeld wordt is nog niet exact duidelijk maar mogelijk heeft het te maken met een dubbele camera-opstelling. Op de V10 zit er voorop nog een dubbele selfiecamera met achter één exemplaar. Op de V20 gaat men er vanuit dat dit precies andersom is. Die dubbele camera zagen we ook al terug op de G5 en zorgde met name voor extra mogelijkheden, niet voor een hogere beeldkwaliteit. Of LG op de V20 juist wat anders in gedachten heeft voor de dubbele camera is afwachten. De introductie van de LG V20 staat gepland voor dinsdag 6 september tijdens de IFA-beurs in Berlijn.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel