Mogelijk eerste renders verschenen van LG V20


LG heeft al aangekondigd dat het 6 september de V20 gaat aankondigen. Los van dat hij Android 7.0 Nougat draait weten we nog bijzonder weinig. Hoe hij eruitziet bijvoorbeeld. Daar lijkt met de vondst van deze renders verandering in te komen.

De renders zijn gemaakt door @onleaks en gepubliceerd door Android Authority. Ergens zien we nog wel gelijkenissen met de V10 maar er zijn duidelijk verschillen. Die vinden we vooral aan de achterkant. Zo zijn de bedieningsknoppen verhuist naar de zijkant. Daarvoor teruggekomen is een vingerafdrukscanner. We zagen dit al eerder terug bij de G5. Daarvan leent de V20 ook de dubbele camera. Op de V20 steekt die echter nog meer uit zo lijkt.

LG V20 voorkantLG V20 achterkant

Mogelijk zijn er meer overeenkomsten met de G5 want de onderzijde lijkt eveneens verwijderbaar. Concreet bewijs daarvoor ontbreekt maar het lijkt een afzonderlijk onderdeel en we herkennen ook de ontgrendelingsknop die ook bij de LG G5 aanwezig is. Als de LG V20 inderdaad over verwisselbare modules beschikt dan zijn die niet uitwisselbaar met de G5; de V20 is met 78,1 millimeter aanzienlijk breder dan de 73,9 millimeter van de G5.

Tweede scherm en USB Type-C

Andere verschillen zitten in de selfiecamera. De LG V10 blonk nog uit door z'n dubbele selfiecamera maar op deze renders kunnen we slechts één bespeuren. Wel lijkt het tickerscherm nogmaals aanwezig te zijn. Hopelijk heeft LG daar afgelopen jaar nog meer functies voor bedacht. Tot slot zien we onderop een enkele speaker en een USB Type-C aansluiting. Inmiddels stappen steeds meer fabrikanten over van microUSB naar de stekker die door z'n ontwerp geen boven- of onderkant kent.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel