Eerste Kickstarter-backers krijgen Pebble Time Steel


Pebble is begonnen met het verschepen van de eerste exemplaren van de stalen Pebble Time Steel naar Kickstarter-klanten. In diverse vroege reviews kan het metalen horloge met kleurenscherp op kritische noten rekenen.

De Pebble Time Steel is de metalen uitvoering van de reeds uitgekomen Pebble Time die nog van plastic is. Die laatste is al enige tijd beschikbaar, de Time Steel kon op wat vertraging rekenen vanwege problemen met het bandje. Klanten die het Kickstarter-programma gesteund hebben ontvangen momenteel bericht dat hun horloge onderweg is. Het metalen polsbandje volgt in een latere zending. De zendingen moeten voor eind september grotendeels verwerkt zijn.

Pebble Time Steel hands-on
Binnenkort om je pols

Pebble kan zich nu ook richten op klanten buiten Kickstarter om. Het opent de pre-order van het horloge voor iedereen. Los moet een exemplaar 299,99 euro kosten. Hierbij krijg je alleen het lederen polsbandje. Wie ook nog een metalen bandje wil moet daarvoor 34,99 euro bijbetalen. Met name die stevige prijs zorgt dat er veel kritiek is. Voor datzelfde bedrag heb je een Android Wear-horloge waar doorgaans meer mee kan. Bovendien komt de prijs relatief dichtbij een Apple Watch die toch wel een meer premium is. De Pebble Time Steel kent een vernieuwd kleurenbeeldscherm, een andere interface en een batterijduur van 10 dagen. Vooral met dat laatste lijkt Pebble een troef in handen te hebben. Alleen zien kopers van een smartwatch gelet op de populariteit van Android Wear-horloges en de Apple Watch dat meestal niet als groot probleem.


Prijsvergelijker Pebble Time Steel

Toon alle aanbiedingen van de Pebble Time Steel


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel