Pebble begint 27 mei met uitleveren Time-horloge


Pebble begint woensdag 27 mei met het uitleveren van de Time-smartwatch. Het gaat voorlopig alleen om de variant van plastic. De Steel-uitvoering volgt later. Backers van het Kickstarter-programma zullen als eerste een exemplaar ontvangen.

Pebble kondigde de Time in februari van dit jaar aan en beloofde toen nog de eerste exemplaren in mei te verschepen. Aan die doelstelling wordt niet helemaal voldaan want het bedrijf verwacht halverwege juni alle kopers van een exemplaar te hebben voorzien. De Pebble Time volgt de eerste Pebble op die nog met een zwart/wit-scherm was uitgerust. De Time krijgt voor het eerst een kleurenscherm.

Pebble Time
Pebble Time

Samen met Pebble Time kondigde Pebble een nieuw besturingssysteem aan dat werkt op basis van een tijdlijn. Om dit te bedienen is er een speciale companion-app gemaakt en zullen volgende week verschijnen in de App Store en Play Store. Gebruikers van de oorspronkelijke Pebble en Pebble Steel kunnen gewoon gebruik blijven maken van de oude app al krijgen die binnenkort ook een update. Nieuw in Pebble Time-app is dat er geen lockers meer zijn waar de overige apps staan als je horloge al 8 apps geladen heeft. Die limiet is verdwenen. Wie een Pebble Time Steel besteld heeft moet nog tot juli wachten.


Prijsvergelijker Pebble Time

Toon alle aanbiedingen van de Pebble Time


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel