Apple Watch vanaf vandaag in Nederlands Apple Store


De Apple Watch ligt vanaf vandaag officieel in de winkels. Het horloge was al via import verkrijgbaar. Om een exemplaar bij de Apple Store te kopen moet je vooraf een afspraak maken, bij retailers kun je hem wel meteen mee naar huis nemen.

Lange rijen zoals we bij een introductie van een nieuwe iPhone zien we dit keer niet. Uit schattingen blijkt ook dat de verkoop van de Apple Watch behoorlijk is afgevlakt na z'n introductie. Apple doet ook geen mededelingen over de hoeveelheid verkochte horloges. Het horloge ging als eerste in de VS in de verkoop, enkele andere Europese landen zoals Duitsland en Frankrijk volgden niet veel later.

Apple Watch

De Apple Watch wordt als één van de mooiste smartwatches van dit moment gezien. Vooral het scherm krijgt veel lof. Ondanks zorgen over de batterij zien we daar relatief weinig klachten over nu het horloge om de pols van gebruikers zit. Feit is wel dat de Watch stevig aan de prijs is. Vooral aan bandjes wordt grof verdiend. Het loont daarom om voor het goedkoopste model te gaan met plastic bandje en zelf op zoek te gaan naar een meer premium bandje. De Apple Watch is in twee formaten verkrijgbaar; 38 en 42 millimeter.


Prijsvergelijker Apple Watch
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
Black
€ 241,95 € 241,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel