Apple Watch 17 juli naar Nederland


Vanaf vrijdag 17 juli zal de Apple Watch in Nederland verkrijgbaar zijn. De prijs ligt iets hoger dan in Duitsland vanwege de hogere BTW. De goedkoopste Apple Watch, het 38 millimeter model zal hier daarom 419 euro kosten.

Apple startte de voorverkoop op 10 april, op 24 april werden de eerste exemplaren geleverd. Nederland zat niet bij de eerste groep landen waar de Watch te bestellen was. Algemeen aangenomen werd dat Nederland bij de tweede groep landen zou zitten maar ook dat bleek niet het geval. Het wordt nu dus uiteindelijk 17 juli. De recensies zijn tot nu toe gematigd positief. Vooral het scherm wordt geprezen.

Apple Watch running

Prijzen zijn dus wat hoger dan in bijvoorbeeld Duitsland. Het gaat dan om gemiddeld 20 euro. Zo gaat de goedkoopste Apple Watch voor 419 euro over de toonbank, het grotere 42 millimeter model kost 469 euro. In beide gevallen gaat het om de Sport Edition. De uitvoering met het metalen bandje gaat 669 euro kosten. Dat is een flink bedrag voor een smartwatch. Uit eerdere cijfers bleek al dat de meeste mensen voor het goedkoopste model gaan. Bovendien zijn er nog veel mensen die de kat uit de boom kijken. Mogelijk stappen zij pas bij de tweede versie van de Watch in. Gehoopt wordt dat de mogelijkheden dan groter zijn, de batterij het langer volhoudt en het aanbod apps ruimer is.


Prijsvergelijker Apple Watch

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel