Apple Watch-kopers van het eerste uur klagen nu al over krasjes


Je kon er op wachten: de allereerste gebruikers van een Apple Watch klagen nu al over krasjes op hun geliefde iDevice. Vooral de uitvoering van roestvrijstaal heeft er last van. Of dit bijzonder is en of je er wat aan kunt doen leggen we hier uit.

Verrassing, verrassing: roestvrijstaal krast! En gepolijst roestvrijstaal in het bijzonder. Dus geen wonder dat wie niet extreem voorzichtig is met z'n gloednieuwe Apple Watch er in de kortste keren krassen op heeft zitten. Dan had je ook maar voor de aluminium uitvoering moeten gaan, die schijnt namelijk een stuk steviger te zijn. Toch is er wat aan te doen.

Apple Watch scratch
Wen er maar alvast aan!

We laten even de flauwe grappen achterwege van het in de doos laten van de Watch. Wat ook wonderen kan doen is door krasjes te behandelen met wat 'metal polish' en afvegen met een droge doek. Maar de echte fan laat al die krasjes natuurlijk gewoon zitten zodat iedereen kan zien dat jij de Apple Watch maximaal gebruikt. Erger zijn trouwens de eerste foto's van mensen waarvan het scherm nu al stuk is. Best knap als je bedenkt dat het horloge nog maar een paar dagen verkrijgbaar is. Nederland volgt mogelijk 8 mei.

Foto: @DetroitBORG


Prijsvergelijker Apple Watch

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel