Apple start pre-orders van Apple Watch


Apple is begonnen met het accepteren van pre-orders voor de Apple Watch. Het slimme horloge is een totaal nieuwe product en er hangt veel van af. De eerste recensies waren gematigd positief. Het woord is nu aan de consument.

De eerste exemplaren van de Apple Watch worden pas 24 april geleverd. Dat gebeurt in slechts een paar landen waaronder Amerika en Duitsland. Nederland volgt op een later te bepalen moment. Maar het is ook goed mogelijk dat consumenten in landen waar de Watch wel verkrijgbaar is lang moeten wachten, de levertijden lopen namelijk nu al op.

Apple Watch editions

Veel modellen staan nu al op een levertijd van tussen de 4 en 6 weken. Vooral de grotere 42mm uitvoering lijkt nu al te kampen met vertraging. In tegenstelling tot voorgaande jaren is het niet mogelijk om een exemplaar bij de Apple Store te halen. Je zult namelijk een reservering moeten plaatsen. De Apple Watch is verkrijgbaar vanaf een prijs van 349 dollar maar dat kan oplopen tot 17 duizend dollar afhankelijk van het gekozen model.


Prijsvergelijker Apple Watch

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel