Apple Watch mogelijk 8 mei in Nederland te bestellen


Apple lijkt op 8 mei de Watch in de tweede serie landen te lanceren. De Nederlandse markt zat vaak in die tweede serie. Indien waar dan begint dan het accepteren van pre-orders waarna het horloge 4 tot 6 weken daarna geleverd wordt.

De Apple Watch ging in Amerika en sommige Europese landen op 10 april al in de voorverkoop. Niemand heeft nog een exemplaar opgestuurd gekregen, dat moet op z'n vroegst pas op 24 april gebeuren. Al zijn sommige modellen nu al tot ver na die datum verschoven. Ondanks die grote vraag begint Apple dus nu al met de lancering van het horloge in meerdere landen.

Apple Watch hands on

Daarmee lijkt Apple de productieproblemen de baas te zijn. Het zou immers weinig zin hebben zoveel nieuwe orders in ontvangst te nemen als het die niet zou kunnen vervullen. Een Italiaanse website claimt dat de Apple Stores in Italië alvast promotiemateriaal zou hebben ontvangen waarop de datum 8 mei genoemd wordt. Naast Italië zou ook Spanje genoemd worden als land waar het horloge in de voorverkoop gaat. Nederland bevindt zich vaak ook in die tweede golf. Het kamperen voor een Apple Store heeft ditmaal geen zin, Apple accepteert alleen online aankopen. Het uitproberen van het horloge kan wel gewoon in de Apple Store, al is daar wel een afspraak voor nodig.

Bron: Ispazio.net


Prijsvergelijker Apple Watch

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel