Apple haalt leverdatum Watch van site, levering mogelijk uitgesteld


De levering van de eerste lading van de Apple Watch lijkt niet over rozen te gaan. Mogelijk zijn er wat productieproblemen opgetreden, mogelijk is er wat anders aan de hand. Feit is wel dat Apple de deadline van 24 april niet grootschalig gaat halen.

Omdat Apple er zelf geen mededelingen over doet is het speculeren. Nu is het goed om te realiseren dat het hier om de allereerste generatie van de Apple Watch gaat. De productiefabriek heeft er dus nog geen ervaring mee en daar kunnen opstartproblemen zijn ontstaan. Mogelijk is er ook een fout in het ontwerp ontdekt. Maar het is ook mogelijk dat Apple de grote interesse heeft onderschat en te weinig exemplaren heeft besteld. Het hoeft dus niet meteen goed fout te zijn.

Apple Watch Coming Soon

Feit is wel dat Apple de eerste grote levering op 24 april niet gaat halen. De datum is inmiddels vervangen op de website door "coming soon". Mogelijk dat bepaalde modellen wel eerder komen. Misschien omdat die makkelijker te maken zijn. Het in de winkel kopen van een Apple Watch zal voor juni niet mogelijk zijn. Alle bestellingen zijn voor online verkoop. Intussen hebben analisten berekend dat Apple intussen al wereldwijd 2,3 miljoen exemplaren moet hebben verkocht. Dat zou een record betekenen voor slimme horloges. In Nederland is de Apple Watch nog niet te bestellen. Wanneer dat wel kan is nog onduidelijk.


Prijsvergelijker Apple Watch

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel