LG Watch Urbane ondersteunt WiFi-verbindingen dankzij update, al snel in de winkel


Dankzij een nieuwe Android Wear-update kan de LG Watch Urbane nu ook overweg met louter een WiFi-verbinding. Hierdoor is het niet nodig om een telefoon bij de hand te hebben. Het luxueuze horloge ligt bovendien snel in de winkel.

De LG Watch Urbane moet deze maand nog naar de eerste klanten verstuurd worden, inmiddels heeft ook het Nederlandse Coolblue het horloge opgenomen als pre-order. Lang zal het dus niet meer duren voordat we ook hier een exemplaar kunnen bemachtigen. En dankzij de nieuwe Android Wear-update beschikt het horloge over nog meer functionaliteit.

LG Watch Urbane

Een ander voordeel van Android Wear 5.1 is dat er niet met Bluetooth een verbinding met je smartphone hoeft te maken. Zolang beiden maar verbonden zijn met internet. Voorwaarde is wel dat het Android Wear-horloge over een WiFi-chip moet beschikken, gelukkig doet de Watch Urbane dat. Hiervoor hoeft je horloge niet meer binnen 10 meter van je smartphone te zijn om notificaties te krijgen. De LG Watch Urbane ligt al spoedig in de winkel voor een prijs van rond de 349 euro.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel