LG giet G Watch R in metaal en komt met stijlvolle Watch Urbane


LG gooide al hoge ogen met de ronde G Watch R smartwatch maar enig minpuntje was de materiaalkeuze; plastic. Dus hoog tijd voor een kleine update en zie daar de LG Watch Urbane met een metalen uiterlijk en lederen bandje.

Nog steeds aanwezig zijn het 1,3 inch grote P-OLED beeldscherm met een resolutie van 320 bij 320 pixels, een 410 mAh grote batterij en natuurlijk het Android Wear-besturingssysteem. Nieuw aan de Watch Urbane is de metalen body die in twee kleuren verkrijgbaar is en de 22 mm van leer gemaakte bandjes. Ook gelijk gebleven aan de G Watch R zijn de hartslagsensor en de Qualcomm Snapdragon 400-processor.

LG Watch Urbane
De LG Watch Urbane

LG gaat ons tijdens het Mobile World Congress begin maart meer vertellen over de LG Watch Urbane. Hopelijk krijgen we dan ook de exacte prijs te horen. De G Watch R kost momenteel 247 euro. Dat slimme horloge werd op 25 oktober 2014 door zowel LG als Google officieel aangekondigd. Een opvolger is dus wat vroeg al maken we tegen een metalen smartwatch nooit bezwaar. Eerder nog bracht LG de G Watch uit wat één van de eersten met Android Wear was. Dat horloge beschikte echter niet over een rond maar een vierkant scherm en werd daardoor redelijk lauw ontvangen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel