LG komt tijdens MWC mogelijk met G Watch R2 met 4G


Het lijkt wat onzinnig; een smartwatch waarin een simkaart past. Toch heeft Samsung er al ééntje aangekondigd en zo lijkt ook LG er begin volgend jaar met één te komen. De G Watch R2 volgt hiermee de opzienbarende G Watch op.

LG gooide hoge ogen met de introductie van de G Watch R. Het ronde horloge draait het nieuwe Android Wear en ziet er redelijk conventioneel uit voor een horloge. Het enige nadeel van de LG G Watch R is dat er een mobiele telefoon aanwezig moet zijn wil je er wat aan hebben. Er is geen mogelijkheid om de LG G Watch R stand alone te gebruiken. Maar net zoals de Samsung bij de Gear S doet komt LG met iets soortgelijks.

LG G Watch
De huidige G Watch

De LG G Watch R2 heeft ruimte voor een simkaart en kan daardoor zonder smartphone werken. De G Watch R2 moet tijdens de MWC begin volgend jaar gepresenteerd worden. Die jaarlijkse vakbeurs loopt van 2 tot en met 5 maart en vindt in Barcelona plaats. Het apparaat krijgt een 4G-modem, de Samsung Gear S moet het met het langzamere 3G doen. Er zijn wel wat vraagtekens bij de batterijduur van de G Watch R2. Een ingebouwde 4G-modem vreet batterij en daar heeft een smartwatch al niet veel van.

Bron: Business Korea


Prijsvergelijker LG G Watch R

Toon alle aanbiedingen van de LG G Watch R


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel