LG V30 wordt in het echt gefotografeerd


We hebben al menig beeldmateriaal van de LG V30 voorbij zien komen maar echte foto's bleken tot nu toe schaars. Vandaag komt daar verandering in zo lijkt want we zien hier een foto van een echte en werkende V30. En er vallen ons meteen een aantal zaken op.

Overigens hoeven we niet lang te wachten op de V30. Het nieuwe LG-toestel wordt over slechts enkele dagen verwacht net voordat de IFA van start gaat. De consumentenelectronicabeurs in Berlijn is al jarenlang het toneel van vele telecomfabrikanten om hun najaars line-up te presenteren. Onderstaande foto lijkt de eerste te zijn die het toestel in het echt weergeeft. Natuurlijk zien we de usual suspects zoals een USB C-poort onderop en het grote FullVision-scherm. Toch leren we nog andere dingen.

LG V30
De LG V30, maar dan in het echt

Zo vallen ons toch de schermranden links en rechts op. Samsung schittert al enige tijd met de gekromde randen waardoor het scherm vrijwel direct aan de rand lijkt te beginnen. LG houdt het bij een vlak scherm en het lukt ze toch wat minder goed om het scherm strak tegen de rand te zetten. Onder het scherm lijkt de rand wel minder te zijn dan bij de G6. Daar is ditmaal ook geen ruimte meer voor het LG-logo. Verder zien we LG's nieuwe interface met links boven de al aangekondigde uitschuifbare Floating Bar.

LG V30 Quad DAC

Quad DAC met filters en settings

Naast deze uitgelekte afbeelding maakte LG zelf ook nog het nodige bekend van de V30. Zo krijgt het toestel een 32-bits Hi-Fi Quad DAC ingebouwd. Dat is een hoge kwaliteit digitaal-analoogomzetter die geluid zonder vervorming en ruis kan afspelen. Nieuw is dat deze DAC ook filters en 4 presets kent; Enhanced, Detailed, Live en Bass. Om geluid ook daadwerkelijk naar je oren te brengen levert LG bij de V30 hoge kwaliteit B&O Play-oordopjes. De aankondiging van LG V30 wordt donderdag 31 augustus verwacht.

(Bron)


Prijsvergelijker LG V30

Toon alle aanbiedingen van de LG V30


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel