LG bevestigt f/1.6 cameralens voor LG V30


LG heeft zojuist bekend gemaakt dat tenminste één van de dubbele camera's achterop beschikt over een maximale opening van f/1.6. Dergelijke berichten gingen al. Ook de kwaliteit van de lens zou van een dusdanige kwaliteit zijn. Deze zou voor een mobiele telefoon nog nooit zo helder zijn geweest.

Een aperture van f/1.6 is vrij ongekend voor een mobiele telefoon en het biedt 25% meer lichtopbrengst dan een f/1.8 lens. En doordat LG een glazen lens toepast in de V30 in plaats van één van plastic worden kleuren waarheidsgetrouwer vastgelegd. LG noemt met name video als functie die hier baadt bij heeft. Zeker omdat de camera beschikt over laser autofocus, optische en elektronische beeldstabilisatie.

LG V30 Crystal Clear Lens

De LG V30 is allang geen geheim meer. LG gaf al langer het bestaan ervan toe en geeft inmiddels zelfs sporadisch enkele specificaties vrij. Inmiddels weten we ook hoe het toestel eruit ziet dankzij diverse foto's. Deze zijn afkomstig uit een video op Hitrecord; een online community voor filmmakers. De originele video is inmiddels verwijderd maar daardoor weten we wel dat het toestel beschikt over een glazen achterkant, een 2:1 scherm zonder schermranden en dus een dubbele camera. LG kondigt de V30 op donderdag 31 augustus aan om 09:00 in Berlijn. Dat is een dag voor de start van de consumentenbeurs IFA.


Prijsvergelijker LG V30
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Cloud Silver
€ 598,66 € 598,66   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG V30


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel