Nieuwe foto’s tonen Motorola Moto X4 daags voor aankondiging


Over enkele dagen kondigt Lenovo naar alle waarschijnlijkheid de Motorola Moto X4 aan. Om dat heugelijke feit te vieren publiceren we vandaag enkele nieuwe foto's van dit uitgebreide mid-range toestel met dubbele hoofdcamera.

Dankzij een eerder uitgelekte presentatiesheet weten we al dat Lenovo de X-serie plaatst tussen de high-end en feature-rijke Moto Z-serie en de prijsbewuste en degelijke Moto G-lijn. Wij schatten deze Moto X4 daarom bovenin de mid-range reeks. Een uitgebreide telefoon, niet overdreven high-end met toch een redelijk betaalbaar prijskaartje. Natuurlijk kunnen we er naast zitten maar gelet op de geschatte verkoopprijs van rond de 350 euro en met deze specificaties denken we van niet.

Motorola Moto X4Motorola Moto X4
De vermeende Moto X4

Getuige deze nieuwe foto's en eerder opgedoken details beschikt de Motorola Moto X4 over een 5,2 inch Full HD-scherm met dubbele hoofdcamera. Lenovo past een 8 en een 12 megapixel toe waarvan één sensor alleen beelden in zwart/wit schiet en de andere kleur. Verwacht wordt dat deze gecombineerd worden tot een soort superfoto. Toch beschikt de X4 over camera met een nog hogere resolutie, namelijk de selfiecamera. Dit telt waarschijnlijk 16 megapixel en beschikt over een eigen flitser. De vingerafdrukscanner zit voorop net onder het beeldscherm en binnenin is ruimte gevonden voor een bescheiden 3.000 mAh batterij. Lenovo zou het toestel met Android 7.0 Nougat uitbrengen, mogelijk dus op donderdag 24 augustus. We houden die datum voor je in de gaten.

(Bron)


Prijsvergelijker Motorola Moto X4
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
2Call.nl 32 GB Super Black32 GB Super Black € 205,00 € 211,95   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Motorola Moto X4


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel