Deel Motorola Moto X4 lacht naar de camera


We hebben een nieuwe close-up binnen van de aanstaande Motorola Moto X4. We zien een module met overduidelijk een dubbele camera en dubbele flitser. Smile!

Intussen weten we al het nodige van de Motorola Moto X4 en dat allemaal dankzij verschenen foto's en presentaties. De eerste informatie verscheen al maanden geleden. Inmiddels vragen wij ons daarom af wanneer Lenovo de Motorola Moto X4 officieel aankondigt. Vandaag is het de beurt aan de cameramodule om in de spotlight te staan. Die ronde module zien we vaker terug bij Motorola-telefoons en ons doet de opstelling sterk denken aan Robin, de robot van Bassie en Adriaan.

Motorola Moto X4 dubbele camera

In deze foto zien we de flitsers bovenaan terwijl we die in vorige foto's nog onderaan zagen. Veel hoeft dit niet te betekenen, mogelijk is deze close-up op de kop genomen. Het staat nog niet helemaal vast welke functie de tweede camera op de Moto X4 krijgt. Veel fabrikanten gebruiken hem om mee in te kunnen zoomen. Anderen gebruiken hem om scherpere en betere foto's te maken. Mogelijk gaat Lenovo voor die laatste en combineert een zwart/wit met een kleurensensor. Huawei doet iets soortgelijks met de P10.

(Bron)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws