Mogelijke specificaties Google Pixel 2 verschenen


Iemand die zegt gespeeld te hebben met zowel de Google Pixel 2 als de Pixel XL 2 meldt nu wat de specificaties zijn van de toekomstige Google-telefoons. Ook geeft deze insider informatie over het toekomstige uiterlijk.

De opvolger van de Google Pixel, codenaam Walleye, krijgt een 4,97 inch Full HD-scherm met een haast vergelijkbaar uiterlijk. Dat betekent dus forse schermranden. Wel anders is de afwezigheid van een 3,5 mm audiojack. Toekomstige gebruikers zullen de mogelijkheid om hun eigen koptelefoon in te pluggen moeten missen ten gunste van stereo speakers. Die krijgt het toestel naar verluidt wel. De Walleye krijgt verder een Snapdragon 835-processor van Qualcomm met 4 GB aan werkgeheugen en minimaal 64 GB opslaggeheugen.

Google Pixel familie
De Pixel-familie wordt binnenkort uitgebreid

De grotere van de twee, de Taimen, krijgt een 5,99 inch scherm mee met 1440p resolutie. Hiermee wordt het beeldscherm groter dan dat op de huidige Pixel XL. En werd de Walleye nog door HTC gemaakt, deze Taimen is volgens de geruchten afkomstig van LG. LG weet inmiddels dankzij de G6 hoe ze dunne schermranden moeten maken en de Taimen krijgt die dan ook volgens dit bericht van XDA. Hierdoor hoeft het toestel niet per se groter te zijn dan de Google Pixel XL. Verwacht bij de Taimen overigens wel een reguliere koptelefoonaansluiting, alsmede een Snapdragon 835-processor op maximaal 2,45 GHz en 4 GB aan RAM-werkgeheugen. Het glazen achterpaneel zal ook weer van de partij zijn als strekt hij ditmaal niet tot over de vingerafdrukscanner. De nieuwe Google Pixel-telefoons worden niet voor september verwacht.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel