Samsung Galaxy Note 8 belooft stuk hoekiger te worden dan S8


De lekkers van @onleaks hebben een filmpje in elkaar gedraaid gebaseerd op de bouwtekeningen van de Samsung Note 8. En wat blijkt? Het toestel wordt een stuk hoekiger en vierkanter dan z'n S8 en S8+ tegenhangers.

Wel zou de Note 8 eenzelfde soort Infinity-beeldscherm krijgen als de S8 en S8+ waarbij er dus nauwelijks sprake is van schermranden. Volgens eerdere geruchten meet dat scherm in de Note 8 zo'n 6,3 inch in diameter. Daarmee is het scherm van de Note 8 slechts 0,1 inch groter dan dat in de S8+. Vreemd genoeg krijgt de Note 8 toch een iets kleinere batterij van 3.300 mAh. Dat is 200 mAh minder dan de S8+. Let echter wel; het zijn vooralsnog allemaal geruchten.

Volgens de bron wordt de Samsung Galaxy Note 8 zo'n 8,4 millimeter dik. Dat is dikker dan z'n geplaagde voorganger. Echt veel afrondingen lijkt het toestel ook niet te hebben, hij oogt daardoor een stuk hoekiger. Verder valt op dat de camera ditmaal flink uitsteekt. Dat is waarschijnlijk nodig omdat Samsung voor het eerst gebruikmaakt van een dubbele camera achterop. Welke mogelijkheden ze hieraan geven moet nog duidelijk worden. Mogelijk horen we daar eind augustus meer over wanneer Samsung mogelijk het toestel officieel aangekondigd. Begin overigens alvast met sparen want het gerucht gaat dat Samsung de Galaxy Note 8 een stevig prijskaartje van 999 euro gaat meegeven.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel