Samsung Galaxy Note 8 komt mogelijk 26 augustus


Samsung lijkt er volgens een Zuid-Koreaanse publicatie voor gekozen te hebben om de Note 8 tijdens een Unpacked evenement op zaterdag 26 augustus 2017 in New York City aan te kondigen.

New York City is geen onbekende plek voor Samsung om telefoons aan te kondigen. Begin dit jaar gebruikten ze deze plek om de Galaxy S8 aan te kondigen. En ook de voorganger van de Note 8 zag op deze plek z'n levenslicht al zullen we daar verder geen woorden meer aan vuil maken. Samsung neemt ditmaal duidelijk wat meer tijd want de vorige Note Unpacked vond plaats begin augustus, ditmaal lijkt gekozen te zijn voor eind augustus.

Samsung Koh
Tijd voor weer een nieuwe categorie, een nieuw hoofdstuk

Daar hoeft trouwens niet meteen een verontrustende reden achter gezocht te worden. Er gaan wel harde geruchten dat Samsung problemen had met het integreren van de vingerafdrukscanner onderin het beeldscherm. Daar zag het naar verluidt uiteindelijk vanaf omdat op de plek van de scanner kleurverschil waarneembaar zou zijn in het scherm. De Note 8 krijgt dus naar alle waarschijnlijkheid haar vingerafdrukscanner ook achterop, net als bij de S8 en S8+. Of dit de reden is van de vertraging blijft onduidelijk. Verder houdt de techwereld rekening met een 6,3 inch Infinity-scherm, dubbele hoofdcamera, irisscanner en natuurlijk ondersteuning voor een S-Pen.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Gold
€ 749,95 € 749,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel