Promotievideo toont HTC 10 dag te vroeg


HTC lijkt zich een dag vergist te hebben in de lancering van de HTC 10. Een introductiefilmpje van het nieuwe vlaggenschip staat een dag voor z'n officiële onthulling al online. Het geeft ons vroegtijdig een goede blik op de HTC 10.

De HTC 10 lijkt op een samensmelting van de One M9 en de One A9. Het unibody ontwerp krijgt enkele scherpe lijnen mee. Bovendien geeft het filmpje enkele specificaties prijs. Sommige daarvan lekten eerder al uit en daarom denken we wel dat dit filmpje authentiek is. Eén van die specs is bijvoorbeeld de USB Type-C aansluiting onderop het toestel. Ook lijkt de 10 te beschikken over laser autofocus waarmee de camera sneller scherp kan stellen.

Voor de overige eigenschappen zullen we in ons archief moeten duiken met eerdere lekken. We denken dan aan een Snapdragon 820-processor met een keurige 4 GB aan RAM-werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Het toestel zal zoals HTC eerder al aangaf beschikken over BoomSound-geluid maar stereo speakers zullen ontbreken. Verder zal HTC flink inzetten op de camera-eigenschappen. Vermoedelijk zal er een 12,3 megapixel camerasensor worden toegepast met optische beeldstabilisatie (OIS). Er gaan ook geruchten dat de selfiecamera over beeldstabilisatie zal beschikken maar duidelijkheid daarover is er nog niet. Naast een zwarte versie komt er ook een zilveren en gouden variant uit. De onthulling van het nieuwe vlaggenschip staat gepland voor dinsdag 12 april rond 14:00 uur.


Prijsvergelijker HTC 10

Toon alle aanbiedingen van de HTC 10


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel