Firmware Update Friday - Week 17


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de HTC Desire Eye, de Motorola Moto X en de Sony Xperia T2 Ultra en Xperia C3.

HTC Desire Eye - Android 5.0 Lollipop

HTC lijkt begonnen te zijn met het uitrollen van Android Lollipop op de Desire Eye. Het toestel met z'n gigantische 13 megapixel selfiecamera zat nog vast op Android 4.4 KitKat en dus werd het ook wel hoogtijd. Gebruikers in het Verenigd Koninkrijk melden dat de update inmiddels op het toestel binnenkomt, dus hou een oogje in het zeil. Naast al het lekkers in Lollipop (zoals Material Design en een verbeterd lockscreen) krijg je een iets aangepaste versie van Sense. Verwacht geen Sense 7 zoals op de HTC One M8 en M9. In plaats daarvan gaat het om Sense 6.5.

Motorola Moto X - Android 5.1

Terwijl de meeste telefoons nog wachten op Android 5.0 wordt de eerste generatie Moto X nu al op Android 5.1 getrakteerd. Voorlopig zijn er alleen berichten uit Brazilië maar heel lang kan dat niet meer duren. De vrienden van Droid Life hebben een uitgebreide changelog online staan met alle wijzigingen.

Sony Xperia T2 Ultra & Xperia C3 - Android 5.0 Lollipop

Belofte maakt schuld en Sony komt dat deze week na. Zowel de Xperia T2 Ultra en de Xperia C3 kregen deze week de Android 5.0 Lollipop update. Sony beloofde de update een week geleden toen het nog met updates kwam voor de Z1, Z1 Compact & Z Ultra. Sony maakt flinke stappen met haar Lollipop-update dus. Voor komende week kunnen we de update voor de Xperia Z verwachten. We zijn benieuwd.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel