Acer Liquid X2 heeft ruimte voor 3 simkaarten, bevat joekel van batterij


Acer heeft een nieuwe Liquid-telefoon aangekondigd. En wat voor één. De Liquid X2 biedt ruimte aan drie simkaarten en heeft verder een batterij van 4.000 mAh groot. Om dat in perspectief te plaatsen; dat is ruim het dubbele van de iPhone 6.

Juist vanwege de Triple SIM-ondersteuning en de dikke batterij kan de Acer Liquid X2 gezien worden als een wereldtelefoon. Eentje die je met je mee neemt onderweg op een lange reis. We denken dat er in gebieden zoals Rusland en Brazilië wel vraag is naar dergelijke telefoons, in ons land niet zozeer. Overige specificaties zijn een 5,5 inch scherm en een 13 megapixel camera. Dat aantal megapixel geldt voor zowel de achterkant als de voorzijde.

Acer Liquid X2

Het is trouwens niet voor het eerst dat Acer een Triple SIM-telefoon aankondigt; eerder bracht het al de Liquid E700 Trio uit. Dat model is hier zelfs verkrijgbaar. Dat geeft ons hoop dat ook deze Liquid X2 hier uiteindelijk naartoe zal komen. We zullen het moeten afwachten. Natuurlijk blijven we dat voor je in de gaten houden.

Via: Engadget.com


Vermelde toestellen