Acer Liquid E700 Trio


Acer Liquid E700 Trio
Beoordeling
1 beoordeling
 
Schrijf ook een beoordeling
Status
Niet meer verkrijgbaar
Schermformaat
5,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten Acer Liquid E700 Trio

  • Ruimte voor 3 simkaarten
  • Relatief grote batterij
  • Nette vormgeving met vele rondingen

Minpunten Acer Liquid E700 Trio

  • Kan niet met 4G overweg

De Acer Liquid E700 Trio in het kort

De Acer Liquid E700 Trio is ergens een heel bijzondere telefoon; binnenin is namelijk ruimte voor niet minder dan drie simkaarten. Nu zijn telefoons waar gelijktijdig twee simkaarten in kunnen niets bijzonders maar telefoons met ruimte voor drie kaarten zijn erg paars.

Gaat lang mee

Als we verder kijken dan de Tri SIM-functie dan is er nog meer te vertellen over deze E700 Trio. Zo is er namelijk een vrij grote batterij van 3.500 mAh groot. Vertaald naar een schermformaat van 5 inch is dat verhoudingsgewijs erg groot. Acer belooft dat je hiermee bijvoorbeeld 12 uur video mee kunt bekijken. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat mensen die behoefte hebben aan een telefoon met ruimte voor drie simkaarten veel onderweg zijn. Die kunnen erg veel belang hebben bij een lange accuduur.

Prettig om ergonomisch te zijn

We zeiden het al even maar de Liquid E700 Trio kent een 5 inch groot scherm. Acer past een IPS-scherm toe dat bekend staat om z'n realistische kleurweergave, prima kijkhoeken en goede afleesbaarheid buiten. Acer past verder een HD-resolutie toe waardoor de pixeldichtheid op net geen 300 uitkomt. Dat is een aantal wat gewoon netjes is. Bijkomend voordeel van een 5 inch scherm is dat de Acer Liquid E700 Trio niet overdreven groot is. En door de afgeronde hoeken ligt het toestel ook nog eens prettig in de hand.

Belangrijkste Acer Liquid E700 Trio specificaties

  • 5.0 inch IPS display
  • 4 GB aan opslaggeheugen + een geheugenkaartslot
  • Quad-core MediaTek MT6582M-processor op 1,3 GHz bijgestaan door 1 GB aan werkgeheugen
  • 8 megapixelcamera

Echte avonturier

Als de Acer Liquid E700 Trio in de vorige eeuw zou zijn geboren dan was hij wereldreiziger geworden. Door de triple sim-ondersteuning spreekt hij z'n talen en z'n batterij gaat dagen mee. Dan is het ook wel nodig dat hij overal overweg kan met data. Het toestel ondersteunt geen 4G maar hij spreekt wel overal 3G dankzij quad-band ondersteuning. Hierdoor kan hij met vrijwel ieder 3G-netwerk wereldwijd overweg. Om te bewijzen dat je daar ook echt geweest bent is er achterop een 8 megapixel camera met flitser en autofocus. Voordat je het weet schiet je dat fotoalbum vol.


Concurrenten van de Acer Liquid E700 Trio

Vergelijk de Acer Liquid E700 Trio met deze producten


Praat mee over de Acer Liquid E700 Trio