Kleinere Apple iPhone SE vanaf 5 april in Nederland


De Apple iPhone SE zal vanaf 5 april ook Nederland aan doen. Het nieuwe 4-inch grote toestel werd 21 maart aangekondigd en vrij snel al in een groep landen in de winkel. Nederland volgt dus iets later.

Het toestel kan inmiddels op de Nederlandse website van Apple besteld worden en ook bij enkele webshops is de iPhone SE al enige tijd te pre-orderen. Nederland is een trouwe afzetmarkt voor Apple dus verwonderlijk dat we snel aan de beurt zijn is het niet. Bovendien lopen ook hier veel mensen rond met een 4-inch grote iPhone 5s die in deze iPhone SE een perfecte opvolger zien. De nieuwe iPhone krijgt vrijwel hetzelfde uiterlijk mee als deze oudere iPhone maar dan wel met moderne componenten.

Apple iPhone SE zilverkleurig
De iPhone SE is onder andere in deze zilverkleurige uitvoering verkrijgbaar

Zo is de processor en camerasensor vrijwel gelijk aan de huidige iPhone 6s. Intussen bereiken ons ook berichten uit China dat het aantal pre-orders daar de 3,5 miljoen naderen. Dat klinkt veel maar volgens onderzoek van Slice Intelligence zou de online verkoop van de Apple iPhone SE slechts 3% van bedragen van wat Apple destijds met de iPhone 6 haalde. Toch is het te vroeg om het model een succes of een flop te noemen. Apple zal daarvoor zelf cijfers moeten aanleveren. Het is nog maar de vraag of ze dit doen. Meestal bundelen ze de iPhone-verkopen en splitsen ze het niet uit naar model. De beste graadmeter is dus hoe vaak we de iPhone SE op straat zullen tegenkomen. Ook dat zal niet gemakkelijk worden want het toestel lijkt vrijwel identiek op de iPhone 5 en 5s.


Prijsvergelijker Apple iPhone SE
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Conrad
256 GB Refurbished
€ 239,99 € 239,99   Bekijk
bol.com Partner
32 GB Space Grey
€ 259,00 € 259,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone SE


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel